-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 217.9 קק״ל 871.7 קק״לפחמימות 21.6 גרם 86.5 גרםשומן 13.6 גרם 54.5 גרםנתרן 2603.3 מ״ג 10413.1 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.0 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 19.4 מ״גסידן 161.2 מ״ג 644.8 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״גאשלגן 996.4 מ״ג 3985.7 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות218
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 217.9 קק״ל 871.7 קק״לפחמימות 21.6 גרם 86.5 גרםשומן 13.6 גרם 54.5 גרםנתרן 2603.3 מ״ג 10413.1 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.0 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 19.4 מ״גסידן 161.2 מ״ג 644.8 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״גאשלגן 996.4 מ״ג 3985.7 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 9.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 218 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
7 קישואים בינוניים
-
1 כף מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 לימון בינוני
-
6 שיני שום
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 כף אורגנו יבש
-
2 קופסאות טונה בשמן
-
4 כפות שמן זית
-
100 גרם גבינת פטה 5%
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את הקישואים לחצאים לאורכם. קוצצים גס את השום, מגררים בפומפייה את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. מערבבים טונה עם שמן זית, מפוררים גס את הגבינה.
- מסדרים את הקישואים בתבנית כשהקליפה כלפי מטה ומרססים בשמן. מפזרים מלח, פלפל, קליפת לימון ושום.
- מפזרים מעל הקישואים את העגבניות ומוסיפים את האורגנו והטונה.
- אופים כ-30 דקות, מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה ומחזירים לאפייה נוספת של 10 דקות.
- מוסיפים מיץ לימון ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את הקישואים לחצאים לאורכם. קוצצים גס את השום, מגררים בפומפייה את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. מערבבים טונה עם שמן זית, מפוררים גס את הגבינה.
- מסדרים את הקישואים בתבנית כשהקליפה כלפי מטה ומרססים בשמן. מפזרים מלח, פלפל, קליפת לימון ושום.
- מפזרים מעל הקישואים את העגבניות ומוסיפים את האורגנו והטונה.
- אופים כ-30 דקות, מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה ומחזירים לאפייה נוספת של 10 דקות.
- מוסיפים מיץ לימון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן