פלחי תפוחי אדמה עם שום ותימין בנינג’ה פודי

כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
  2. מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal.
  4. לוחצים על מצב “סיר לחץ” ומכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
  5. בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
  6. בתום 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
  7. מסירים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
  8. סוגרים את מכסה ההשחמה, בוחרים בכפתור “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
  9. מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 86.5 קק״ל 518.8 קק״ל
פחמימות 0.8 גרם 4.9 גרם
שומן 9.4 גרם 56.1 גרם
נתרן 517.4 מ״ג 3104.4 מ״ג
חלבון 0.2 גרם 1.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
אשלגן 10.5 מ״ג 62.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody