< רקע נינג'ה

פלחי תפוחי אדמה עם שום ותימין בנינג’ה פודי

כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 145.7 גרם
    שומן 6.7 גרם 40.2 גרם
    נתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 16.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 145.7 גרם
    שומן 6.7 גרם 40.2 גרם
    נתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 16.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
  2. מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal.
  4. לוחצים על מצב “סיר לחץ” ומכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
  5. בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
  6. בתום 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
  7. מסירים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
  8. סוגרים את מכסה ההשחמה, בוחרים בכפתור “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
  9. מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלחי תפוחי אדמה עם שום ותימין בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אלי

    לא כתוב מתי צקיך לפרוס רת תפוחי האדמה, לפני ההברשה והטיגון באוויר החם או אחרי.

      Avatar
      מערכת Foody

      התמונה להמחשה בלבד. המתכון הוא לתפוחי אדמה שלמים, אך ניתן גם לפרוס אותם מלכתחילה ולהמשיך באופן ההכנה.

    Avatar
    רות ברוש

    המוצר הזה חדש אצלי מבקשת לקבל מתכונים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות