
פלחי תפוחי אדמה עם שום ותימין בנינג’ה פודי
כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.7 גרםשומן 6.7 גרם 40.2 גרםנתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות174
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.7 גרםשומן 6.7 גרם 40.2 גרםנתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 174 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 שיני שום
-
4 כפות שמן זית
-
1 גבעול טימין טרירק העלים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
- מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal.
- לוחצים על מצב “סיר לחץ” ומכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
- בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
- בתום 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
- מסירים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
- סוגרים את מכסה ההשחמה, בוחרים בכפתור “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
- מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
- מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
- סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal.
- לוחצים על מצב “סיר לחץ” ומכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
- בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
- בתום 3 דקות משחררים את האוויר על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
- מסירים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
- סוגרים את מכסה ההשחמה, בוחרים בכפתור “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
- מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
לא כתוב מתי צקיך לפרוס רת תפוחי האדמה, לפני ההברשה והטיגון באוויר החם או אחרי.

התמונה להמחשה בלבד. המתכון הוא לתפוחי אדמה שלמים, אך ניתן גם לפרוס אותם מלכתחילה ולהמשיך באופן ההכנה.
המוצר הזה חדש אצלי מבקשת לקבל מתכונים

היי רות,
יש המון המון מתכוני נינג’ה במתחם המיוחד שלנו. זה ממש אוצר!
https://foody.co.il/areas/ninja-foodi/