פסטה בולונז מהירת הכנה

ארוחת הצהריים הופכת למשימה קלה ופשוטה: רות אופק מכינה פסטה בולונז מהירת הכנה ועם מינימום שמן שמכינים בזריזות ובקלות במכשיר אחד
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עם 1-2 כפות שמן זית בפונקציית טיגון באויר חם.
  2. לאחר כ-10 ד’ טיגון מרימים את המכסה, מוסיפים מעט מים לבצל ומערבבים. ממשיכים בטיגון עד שהבצל משחים.
  3. מוסיפים את הבשר ומפוררים.
  4. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, טימון יין ומלח ומערבבים. סוגרים את מכסה סיר הלחץ ומבשלים בפונקציית סיר לחץ במשך כ-10 דקות.
  5. בסוף הבישול מוסיפים את הפסטה, המלח ומים רותחים עד לכיסוי הפסטה וממשיכים לבשל במשך עוד 10 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 559.8 קק״ל 2239.0 קק״ל
פחמימות 24.9 גרם 99.4 גרם
שומן 30.4 גרם 121.5 גרם
נתרן 2821.5 מ״ג 11286.0 מ״ג
חלבון 35.9 גרם 143.5 גרם
סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.6 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 38.9 גרם
כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 107.8 מ״ג 431.0 מ״ג
ברזל 6.7 מ״ג 26.7 מ״ג
אשלגן 1423.5 מ״ג 5693.9 מ״ג
אבץ 7.1 מ״ג 28.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody