פסטה בולונז שילדים אוהבים

אין ילד שלא אוהב פסטה בולונז, אחת המנות הכי טעימות מהמטבח האיטלקי. הפעם משדרגים את הרוטב עם תוספת סויה, שילוב גאוני בין מזרח למערב
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

בולונז

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל והגזר וקוצצים לקוביות קטנות.
  2. קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
  3. בסיר רחב מאוד (או במחבת סוטאז’) מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
  5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו. מקפידים לערבב כדי שהבשר ייפרד ולא יהפוך לגוש אחד.
  6. מתבלים ברוטב הסויה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים ומערבבים. מתבלים בפלפל השחור והאורגנו או הבזיליקום ומבשלים במשך 30 דקות.
  7. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  8. מוסיפים את הפסטה לסיר עם רוטב הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם. אפשר לקשט בעלי הבזיליקום.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1128.6 קק״ל 3385.8 קק״ל
פחמימות 142.4 גרם 427.1 גרם
שומן 35.2 גרם 105.6 גרם
נתרן 1012.7 מ״ג 3038.2 מ״ג
חלבון 51.4 גרם 154.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.2 גרם 30.5 גרם
שומן רווי 9.5 גרם 28.4 גרם
כולסטרול 86.0 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 142.4 מ״ג 427.2 מ״ג
ברזל 7.2 מ״ג 21.7 מ״ג
אשלגן 1587.3 מ״ג 4761.8 מ״ג
אבץ 8.0 מ״ג 24.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      מערכת Foody

      בגלל שמתבלים את הבולונז בסויה, אנחנו לא ממליצים להוסיף מלח לפני שטועמים. ובכל מקרה, תמיד ממליצים לטעום את התבשיל ולהוסיף לפי הטעם. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody