
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל50 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים12
מצרכים
בולונז
-
2 בצלים קטנים
-
3 כפות שמן זית
-
1 גזר בינוני
-
5 שיני שום
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 חבילה פסטה ספגטימזרח מערב
אופן הכנה
- קולפים את הבצל והגזר וקוצצים לקוביות קטנות.
- קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
- בסיר רחב מאוד (או במחבת סוטאז’) מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך.
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו. מקפידים לערבב כדי שהבשר ייפרד ולא יהפוך לגוש אחד.
- מתבלים ברוטב הסויה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים ומערבבים. מתבלים בפלפל השחור והאורגנו או הבזיליקום ומבשלים במשך 30 דקות.
- מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מוסיפים את הפסטה לסיר עם רוטב הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם. אפשר לקשט בעלי הבזיליקום.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
719.0
קק״ל
2156.9
קק״ל
פחמימות
80.5
גרם
241.4
גרם
שומן
26.2
גרם
78.7
גרם
נתרן
324.2
מ״ג
972.7
מ״ג
חלבון
39.0
גרם
117.1
גרם
סיבים תזונתיים
7.0
גרם
21.0
גרם
שומן רווי
7.0
גרם
20.9
גרם
כולסטרול
91.0
מ״ג
273.0
מ״ג
סידן
113.5
מ״ג
340.4
מ״ג
ברזל
5.6
מ״ג
16.8
מ״ג
אשלגן
1166.7
מ״ג
3500.2
מ״ג
אבץ
7.2
מ״ג
21.5
מ״ג
תגובות (2)
מה עם מלח? תודה!
בגלל שמתבלים את הבולונז בסויה, אנחנו לא ממליצים להוסיף מלח לפני שטועמים. ובכל מקרה, תמיד ממליצים לטעום את התבשיל ולהוסיף לפי הטעם. בהצלחה!