פסטה ברוטב בולונז של אהרוני

מי לא אוהב פסטה בולונז? ישראל אהרוני מכין את מנת הפסטה האולטימטיבית, עם רוטב בשר ועגבניות עשיר וטעים. מנה נהדרת לילדים ולמבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים לקוביות קטנות את הגזר, הבצל, שורש הסלרי והשום.
  2. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הירקות כ-5 דקות.
  3. מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים.
  4. מוסיפים את עלי המרווה, העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ורכז העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.
  5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה.
  6. מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מקשטים בעלי בזיליקום שלמים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 1093.6 קק״ל 5467.9 קק״ל
פחמימות 92.6 גרם 462.8 גרם
שומן 49.5 גרם 247.4 גרם
נתרן 1396.8 מ״ג 6983.9 מ״ג
חלבון 66.0 גרם 329.8 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.2 גרם
שומן רווי 15.6 גרם 78.1 גרם
כולסטרול 172.0 מ״ג 860.0 מ״ג
סידן 110.0 מ״ג 550.0 מ״ג
ברזל 6.5 מ״ג 32.7 מ״ג
אשלגן 1291.0 מ״ג 6454.9 מ״ג
אבץ 10.5 מ״ג 52.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody