פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי

רוטב פסטו קרמי בלי טיפת גבינה? אולגה טוכשר מוכיחה שאפשר להכין פסטה טבעונית משגעת ומכינה פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן טבעונית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

רוטב פסטו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
  2. מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הטופו, הבזיליקום, הכוסברה, השום, המלח, שמרי הבירה ושמן הזית וטוחנים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הצורך פותחים את מכסה מעבד המזון בין לבין ומורידים את הרוטב מהדפנות.
  3. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה. שמים מעל הפסטה במרכז כל צלחת כמות נדיבה של הרוטב, מפזרים כמה חצאים של עגבניות שרי, מפזרים מעל את הפרמזן הטבעוני, מזלפים קצת שמן זית ומפזרים עלי בזיליקום טריים.

 

מתכון וצילום: אולגה טוכשר
המתכון בשיתוף רמי לוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 207.9 קק״ל 831.5 קק״ל
פחמימות 7.5 גרם 30.0 גרם
שומן 14.1 גרם 56.6 גרם
נתרן 423.0 מ״ג 1691.9 מ״ג
חלבון 14.9 גרם 59.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 128.9 מ״ג 515.6 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
אשלגן 509.2 מ״ג 2037.0 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody