ארוחת שפיות – פסטה עם דג סלמון ברוטב עגבניות ובזיליקום

ארוחה שלמה, טעימה ובריאה שמכינים בחצי שעה: פסטה עם דג סלמון ברוטב עגבניות ובזיליקום. ארוחת צהריים או ערב לכל המשפחה שגם הילדים יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה בסיר עם המים הרותחים כ-10 דקות עד שהפסטה מתרככת. מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
  3. מניחים את הסלמון והזוקיני על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מורחים בשמן זית ומתבלים במלח.
  4. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 10 דקות (הסלמון לא צריך להתבשל לגמרי שלא יתייבש).
  5. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עם שמן קנולה עד להזהבה קלה. 
  6. מוסיפים את רוטב העגבניות בזיליקום של קנור ומבשלים על אש בינונית כ- 5 דקות. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
  7. חותכים את הסלמון שהכנו מראש לקוביות (אפשר גם לפרק אותו עם היד לחתיכות גסות), מוסיפים את קוביות הסלמון והזוקיני לסיר הפסטה, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד 5 דקות נוספות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 261.6 קק״ל 1046.5 קק״ל
פחמימות 5.5 גרם 22.1 גרם
שומן 16.7 גרם 66.8 גרם
נתרן 664.6 מ״ג 2658.6 מ״ג
חלבון 23.0 גרם 91.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 44.3 מ״ג 177.0 מ״ג
סידן 40.7 מ״ג 162.7 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
אשלגן 592.4 מ״ג 2369.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody