ארוחה לכל המשפחה – פסטה עם דג סלמון ברוטב עגבניות ובזיליקום

ארוחה שלמה וטעימה שמכינים בחצי שעה: פסטה עם דג סלמון ברוטב עגבניות ובזיליקום. ארוחת צהריים או ערב לכל המשפחה שגם הילדים יאהבו
ארוחה שלמה וטעימה שמכינים בחצי שעה: פסטה עם דג סלמון ברוטב עגבניות ובזיליקום. ארוחת צהריים או ערב לכל המשפחה שגם הילדים יאהבו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.4 קק״ל 1177.6 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 57.9 גרם
    סוכר 9.1 גרם 36.6 גרם
    שומן 18.1 גרם 72.2 גרם
    נתרן 790.5 מ״ג 3161.8 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.3 מ״ג 141.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 246.7 מ״ג 986.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.4 קק״ל 1177.6 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 57.9 גרם
    סוכר 9.1 גרם 36.6 גרם
    שומן 18.1 גרם 72.2 גרם
    נתרן 790.5 מ״ג 3161.8 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 71.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.3 מ״ג 141.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 246.7 מ״ג 986.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה בסיר עם המים הרותחים כ-10 דקות עד שהפסטה מתרככת. מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
  3. מניחים את הסלמון והזוקיני על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מורחים בשמן זית ומתבלים במלח.
  4. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 10 דקות (הסלמון לא צריך להתבשל לגמרי שלא יתייבש).
  5. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עם שמן קנולה עד להזהבה קלה. 
  6. מוסיפים את רוטב העגבניות בזיליקום של קנור ומבשלים על אש בינונית כ- 5 דקות. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
  7. חותכים את הסלמון שהכנו מראש לקוביות (אפשר גם לפרק אותו עם היד לחתיכות גסות), מוסיפים את קוביות הסלמון והזוקיני לסיר הפסטה, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד 5 דקות נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה לכל המשפחה – פסטה עם דג סלמון ברוטב עגבניות ובזיליקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות