פסטה עם עוף וארטישוקים

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין פסטה נהדרת עם עוף וארטישוקים בתיבול מרווה ולימון מרענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פסטה עם עוף

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. מסננים את הארטישוקים וחותכים לרבעים. חותכים את השום לפרוסות. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים גס את הבצל הסגול.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים 4 עלי מרווה, ממליחים ומפלפלים את העוף. מטגנים עד להזהבה קלה במשך 4-5 דקות. מוציאים לצלחת.
  3. מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן זית, 2 עלי מרווה, את השום ואת הבצל ומערבבים.
  4. מוסיפים את הארטישוקים, מערבבים וממשיכים לבשל.
  5. מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת, קליפת ומיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
  6. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 354.0 קק״ל 1415.9 קק״ל
פחמימות 6.2 גרם 24.8 גרם
שומן 15.6 גרם 62.4 גרם
נתרן 581.6 מ״ג 2326.5 מ״ג
חלבון 45.4 גרם 181.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 12.3 גרם
כולסטרול 114.0 מ״ג 456.0 מ״ג
סידן 122.3 מ״ג 489.0 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 470.1 מ״ג 1880.5 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody