פסטה עם קישואים, זיתים ולימון של ישראל אהרוני

אהרוני מכין מנה פשוטה וטעימה של פסטה עם קישואים, טפנד זיתים וארומה נפלאה של לימון. ארוחה אביבית נפלאה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומגישים למשפחה באהבה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים בצד.
  2. חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס”מ.
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים כחצי דקה.
  5. מוסיפים את פרוסות הקישואים וצורבים עד שהן מזהיבות מעט.
  6. מוסיפים את הצלפים והשום הכתוש, מערבבים, מוסיפים מיץ וגרידת לימון ומערבבים. מוסיפים טפנד, שבבי צ’ילי, מלח ופלפל שחור.
  7. מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים, מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן המגוררת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 220.0 קק״ל 879.9 קק״ל
פחמימות 8.9 גרם 35.5 גרם
שומן 18.8 גרם 75.1 גרם
נתרן 700.6 מ״ג 2802.6 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 25.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 16.9 גרם
כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
סידן 168.4 מ״ג 673.5 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 437.8 מ״ג 1751.1 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    Adi Tadmor

    פסטה קלילה…טעמים מיוחדים:חמצמץ,עקצוצי חריף..מתוק..עגנוג לחיך

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody