
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 עלי מרווה
-
6 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 בצל בינוני
-
2 עגבניות גדולות
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 ביצים M
-
250 גרם פסטה לינגוויני
אופן הכנה
- קולפים את השום ואת הבצל.
- ממלאים את הסיר במים, מכסים ושמים על האש. קוצצים את עלי המרווה, הצ’ילי, השום והבצל. חותכים את העגבניות לקוביות.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את המרווה, השום והצ’ילי ומערבבים עד שהשמן רותח. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהן מתרככות ומתחילות להפריש נוזלים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות. טועמים ומתקנים את התיבול.
- בעזרת כף יוצרים בתוך הרוטב 4 גומות. שוברים בזהירות את הביצים, כל אחת לתוך גומה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, עד שהחלבון כבר לא רוטט, אבל החלמון לא קשה.
- כשהמים בסיר רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מחלקים את הפסטה לצלחות ומניחים מעליה בזהירות את הרוטב ואת הביצה.
מתכון של קציצות עוף עם אפונה וירקות שילדים ממש אוהבים
מתכון מושלם של שניצלונים אפויים בציפוי קינואה
מתכון מטרף של מוקפץ עוף ופלפלים צבעוניים
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
470.6
קק״ל
1882.3
קק״ל
פחמימות
62.5
גרם
249.9
גרם
שומן
16.7
גרם
66.8
גרם
נתרן
712.1
מ״ג
2848.4
מ״ג
חלבון
20.2
גרם
80.7
גרם
סיבים תזונתיים
5.8
גרם
23.1
גרם
שומן רווי
3.2
גרם
12.7
גרם
כולסטרול
295.4
מ״ג
1181.6
מ״ג
סידן
103.3
מ״ג
413.4
מ״ג
ברזל
4.5
מ״ג
18.0
מ״ג
אשלגן
655.8
מ״ג
2623.2
מ״ג
אבץ
1.0
מ״ג
4.1
מ״ג
תגובות (14)
הכנתי… יצא מוש
כל הכבוד!