פסטרמה הודו ביתית של איילת הירשמן

תמיד רציתם להכין פסטרמה ביתית ולא ידעתם איך? אז קבלו מדריך, צעד אחד צעד, להכנת פסטרמה הודו ביתית משגעת בקלי קלות, שתשתלב מעולה בכריכים!
תמיד רציתם להכין פסטרמה ביתית ולא ידעתם איך? אז קבלו מדריך, צעד אחד צעד, להכנת פסטרמה הודו ביתית משגעת בקלי קלות, שתשתלב מעולה בכריכים!
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    458
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 458.3 קק״ל 458.3 קק״ל
    פחמימות 99.8 גרם 99.8 גרם
    שומן 23.2 גרם 23.2 גרם
    נתרן 8205.6 מ״ג 8205.6 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 14.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 75.8 מ״ג 75.8 מ״ג
    ברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 704.9 מ״ג 704.9 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    458
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 458.3 קק״ל 458.3 קק״ל
    פחמימות 99.8 גרם 99.8 גרם
    שומן 23.2 גרם 23.2 גרם
    נתרן 8205.6 מ״ג 8205.6 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 14.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 75.8 מ״ג 75.8 מ״ג
    ברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 704.9 מ״ג 704.9 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: שמים בכלי (בעל שוליים גבוהים שיכיל בנוחות את חזה ההודו) את השום, הסלרי, גרגרי הפלפל והצ’ילי. מערבבים.
  2. מוסיפים את חזה ההודו, מוסיפים מים כך שיגיעו עד ס”מ מעל הנתח. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים.
  3. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים למשך 24 שעות.
  4. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  5. מכינים את הציפוי: מוציאים את הבשר מהמשרה. קושרים אות בחוט קשירה או מכסים ברשת.
  6. שמים בקערה את השמן, הדבש (או הסילאן) הפפריקה, הפלפל השחור והמלח. מורחים את הנתח בציפוי מכל צדדיו.
  7. צולים במשך 20 דקות בתנור, עד שהנתח מזהיב.
  8. מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו, בלי לפתוח, 10 דקות נוספות.
  9. מוציאים את הנתח ומצננים מעט. פורסים דק.
  10. אפשר לשמור עד שבוע ימים, בקופסה אטומה במקרר.
עוד מתכונים של פסטרמה ביתית שאתם חייבים להכין:
פסטרמה הודו ביתית של איילת הירשמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יוליה מילוא

    שאלה, האם לאחסן את המרינדה עם החזה במקרר או סתם במטבח למשך 24 שעות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יוליה! בהחלט במקרר, שם הטמפרטורה נמוכה ויציבה ואין חשש לקלקול הבשר. בהצלחה!

      Avatar
      יוליה מילוא

      תודה רבה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות