רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

פסטרמה וולינגטון: מחווה למנה המסורתית מאנגליה

ארוחת ערב זוגית מושלמת לצד סלט חסה רענן: נתח שלם של פסטרמה וולינגטון עם פטריות ובצל במעטפת בצק עלים פריכה. זה רק נראה מורכב אך קל להכנה!
ארוחת ערב זוגית מושלמת לצד סלט חסה רענן: נתח שלם של פסטרמה וולינגטון עם פטריות ובצל במעטפת בצק עלים פריכה. זה רק נראה מורכב אך קל להכנה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1053
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1052.5 קק״ל 3157.5 קק״ל
    פחמימות 111.5 גרם 334.5 גרם
    שומן 80.1 גרם 240.2 גרם
    נתרן 966.4 מ״ג 2899.2 מ״ג
    חלבון 36.9 גרם 110.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.7 גרם 62.1 גרם
    שומן רווי 41.9 גרם 125.6 גרם
    כולסטרול 116.0 מ״ג 347.9 מ״ג
    סידן 51.8 מ״ג 155.5 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    אשלגן 416.4 מ״ג 1249.2 מ״ג
    אבץ 18.4 מ״ג 55.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1053
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1052.5 קק״ל 3157.5 קק״ל
    פחמימות 111.5 גרם 334.5 גרם
    שומן 80.1 גרם 240.2 גרם
    נתרן 966.4 מ״ג 2899.2 מ״ג
    חלבון 36.9 גרם 110.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.7 גרם 62.1 גרם
    שומן רווי 41.9 גרם 125.6 גרם
    כולסטרול 116.0 מ״ג 347.9 מ״ג
    סידן 51.8 מ״ג 155.5 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    אשלגן 416.4 מ״ג 1249.2 מ״ג
    אבץ 18.4 מ״ג 55.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מטגנים במחבת את הבצל והפטריות עם שמן הזית, במשך כ-10 דקות עד שהן רכות ונטולות נוזלים. ממליחים ומפלפלים.
  2. פורסים דף בצק עלים בגודל כפול מנתח הפסטרמה וקצת יותר.
  3. מניחים את הפסטרמה בחלק התחתון של הבצק, כך שתישאר סיומת של כמה סנטימטרים.
  4. מעל לפסטרמה מניחים מתערובת הבצל והפטריות וסוגרים את הבצק מעל הנתח.
  5. חותכים בסכין את חלקי הבצק המיותרים, ומצמידים היטב את הקצוות.
  6. בעזרת סכין חורצים שלושה קווים אלכסוניים בחלק העליון של המאפה.
  7. טורפים יחד את הביצה, המלח והמים ומברישים היטב את המאפה, כדי שיקבל צבע יפה בתנור.
  8. מעבירים את המאפה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 40 דקות.
  9. מוציאים, מחכים 5 דקות שהמאפה יתקרר מעט ואז מגישים.

    פסטרמה וולינגטון 1
    פסטרמה וולינגטון מושלמת! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטרמה וולינגטון: מחווה למנה המסורתית מאנגליה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות