
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים11
מצרכים
הבצק
-
15גרם או 1 כף שמרים טריים
-
1 כף סוכר לבן
-
1כוס או 240 מ"ל מים פושרים
-
כוס או 350 גרם קמח לבן
-
1 ביצה
-
3 כפות שמן זית
-
150 גרם גבינה בולגרית 24% משק צוריאלאו פטה
-
100 גרם גבינת קשקבל נעם
הציפוי
-
100 גרם גבינת קשקבל נעם
-
12 זיתי קלמטה
אופן הכנה
- מפוררים גס את הגבינה הבולגרית. מגררים את הקשקבל.
- מניחים את השמרים, הסוכר והמים בקערת מיקסר עם וו לישה. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
- מוסיפים את הקמח, הביצה והשמן ולשים כ-5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק. מוסיפים את הגבינות ומערבלים רק עד שהן נבלעות בבצק.
- משמנים את התבנית בתרסיס השמן ומשטחים את הבצק. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-75 דקות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מפזרים על הבצק את הקשקבל והזיתים. אופים כ-30 דקות עד שהפרוז’לדה זהובה מאוד. ממתינים כ-15 דקות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
הערות
- - החומרים במתכון לתבנית בקוטר 32 ס"מ ודפנות בגובה 5 ס"מ. - אפשר לשמור את המאפה מכוסה במקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
6024.0
קק״ל
6024.0
קק״ל
פחמימות
4654.3
גרם
4654.3
גרם
שומן
4709.1
גרם
4709.1
גרם
נתרן
4648.0
מ״ג
4648.0
מ״ג
חלבון
4714.0
גרם
4714.0
גרם
סיבים תזונתיים
4644.0
גרם
4644.0
גרם
שומן רווי
4698.6
גרם
4698.6
גרם
כולסטרול
4642.8
מ״ג
4642.8
מ״ג
סידן
4646.1
מ״ג
4646.1
מ״ג
ברזל
4643.5
מ״ג
4643.5
מ״ג
אשלגן
4733.5
מ״ג
4733.5
מ״ג
אבץ
4642.8
מ״ג
4642.8
מ״ג
תגובות (4)
נראה מעולה! מה עוד אפשר לשים למעלה?
אפשר לשים עגבניות מיובשות, גבינות קשות, גבינות מלוחות… מה שבא.
אפשר לפזר גבינה טבעונית מעל 😋😋😋
יצא פשוט משגע!! כל הבית ריח נפלא