
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
פרלינים
-
500 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
-
1
ליטר או 4 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם חמאה
-
1 חופן אגוזי מלך
אופן הכנה
- קולים את האגוזים על מחבת יבשה עם מעט מלח גס. מסירים מהלהבה ומצננים. מניחים בתוך כל שקע קטן בתבנית הסיליקון מעט אגוזי מלך קלויים.
- שמים בקערת זכוכית יבשה את השוקולד, שמנת מתוקה וחמאה ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). ממיסים את הכל וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
- מעבירים את תערובת השוקולד לכד ויוצקים בזהירות לתבנית הסיליקון.
- מעבירים את התבנית למקרר ל 2-3 שעות, או עד שהתערובת מתמצקת.
- מחלצים מהתבנית, מפזרים קקאו ומגישים לצד תותים טריים.
הערות
- לקירור מהיר יותר ניתן לייצב את הפרלינים גם במקפיא
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
25
מנות
קלוריות
142.2
קק״ל
3554.3
קק״ל
פחמימות
15.5
גרם
388.3
גרם
שומן
8.1
גרם
203.3
גרם
נתרן
5.8
מ״ג
144.9
מ״ג
חלבון
1.7
גרם
43.6
גרם
סיבים תזונתיים
1.8
גרם
44.5
גרם
שומן רווי
5.1
גרם
127.5
גרם
כולסטרול
5.6
מ״ג
140.5
מ״ג
סידן
22.3
מ״ג
557.4
מ״ג
ברזל
1.5
מ״ג
37.4
מ״ג
אשלגן
143.0
מ״ג
3575.3
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
17.4
מ״ג
תגובות (0)