פרלינים של שוקולד ואגוזים מהירים וקלים

שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

פרלינים

אופן הכנה

  1. קולים את האגוזים על מחבת יבשה עם מעט מלח גס. מסירים מהלהבה ומצננים. מניחים בתוך כל שקע קטן בתבנית הסיליקון מעט אגוזי מלך קלויים.
  2. שמים בקערת זכוכית יבשה את השוקולד, שמנת מתוקה וחמאה ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). ממיסים את הכל וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד לכד ויוצקים בזהירות לתבנית הסיליקון.
  4. מעבירים את התבנית למקרר ל 2-3 שעות, או עד שהתערובת מתמצקת.
  5. מחלצים מהתבנית, מפזרים קקאו ומגישים לצד תותים טריים.

הערות

  • לקירור מהיר יותר ניתן לייצב את הפרלינים גם במקפיא

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 142.2 קק״ל 3554.3 קק״ל
פחמימות 15.5 גרם 388.3 גרם
שומן 8.1 גרם 203.3 גרם
נתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 43.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.5 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 127.5 גרם
כולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״ג
סידן 22.3 מ״ג 557.4 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״ג
אשלגן 143.0 מ״ג 3575.3 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 17.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody