פרלינים של שוקולד ואגוזים מהירים וקלים

שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
  • משה שגב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.2 קק״ל 3554.3 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 388.3 גרם
    שומן 8.1 גרם 203.3 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.5 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 127.5 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 557.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 143.0 מ״ג 3575.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.2 קק״ל 3554.3 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 388.3 גרם
    שומן 8.1 גרם 203.3 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.5 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 127.5 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 557.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 143.0 מ״ג 3575.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולים את האגוזים על מחבת יבשה עם מעט מלח גס. מסירים מהלהבה ומצננים. מניחים בתוך כל שקע קטן בתבנית הסיליקון מעט אגוזי מלך קלויים.
  2. שמים בקערת זכוכית יבשה את השוקולד, שמנת מתוקה וחמאה ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). ממיסים את הכל וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד לכד ויוצקים בזהירות לתבנית הסיליקון.
  4. מעבירים את התבנית למקרר ל 2-3 שעות, או עד שהתערובת מתמצקת.
  5. מחלצים מהתבנית, מפזרים קקאו ומגישים לצד תותים טריים.

הערות

  • לקירור מהיר יותר ניתן לייצב את הפרלינים גם במקפיא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרלינים של שוקולד ואגוזים מהירים וקלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    יפעת

    האם ניתן להשאיר בטמפ׳ החדר או שחייב להיות בקירור?

      Avatar
      Foody Foody

      רצוי לשמור בקרור, אם טמפ’ החדר קרירה (כמו בימי החורף) אז אפשר לאחסן יום-יומיים בכלי אטום מחוץ למקרר במקום קריר ומוצל.

    Avatar
    Rachel Mizrahi

    בסרטון שגב מראה 200 מ’ל שמנת מתוקה ובמתכון הכתוב רשום 1 ליטר שמנת מתוקה אז מה נכון?

      Avatar
      דני מגן

      200

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות