פרלינים של שוקולד ואגוזים מהירים וקלים

שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
  • משה שגב
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.9 קק״ל 4298.1 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 395.5 גרם
    שומן 11.2 גרם 280.5 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 48.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.6 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 173.6 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״ג
    סידן 22.4 מ״ג 559.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 143.3 מ״ג 3583.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.9 קק״ל 4298.1 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 395.5 גרם
    שומן 11.2 גרם 280.5 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 48.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.6 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 173.6 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״ג
    סידן 22.4 מ״ג 559.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״ג
    אשלגן 143.3 מ״ג 3583.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולים את האגוזים על מחבת יבשה עם מעט מלח גס. מסירים מהלהבה ומצננים. מניחים בתוך כל שקע קטן בתבנית הסיליקון מעט אגוזי מלך קלויים.
  2. שמים בקערת זכוכית יבשה את השוקולד, שמנת מתוקה וחמאה ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). ממיסים את הכל וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד לכד ויוצקים בזהירות לתבנית הסיליקון.
  4. מעבירים את התבנית למקרר ל 2-3 שעות, או עד שהתערובת מתמצקת.
  5. מחלצים מהתבנית, מפזרים קקאו ומגישים לצד תותים טריים.

הערות

  • לקירור מהיר יותר ניתן לייצב את הפרלינים גם במקפיא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרלינים של שוקולד ואגוזים מהירים וקלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירה, אפשר להמיר למחמאה או חמאת אגוזים כלשהי – חמאת בוטנים/שקדים ושמנת מתוקה צמחית

      Avatar
      יעקב

      קרם קוקוס

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות