פרנץ׳ טוסט עם ריבת פטל ביתית

מתחשק לכם משהו מתוק, טעים וקליל? למה שלא תכינו פרנץ׳ טוסט עם ריבת פטל ביתית שמגישים בליווי קרם פרש. מנה נהדרת שמכינים במכשיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

ריבה

פרנץ׳ טוסט

אופן הכנה

  1. בסיר הקרמי שמים את הפטל, מיץ הלימון, המים והסוכר ומערבבים. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומוודאים שהוא על מצב Seal. מפעילים ל-15 דקות ובסיום מערבבים ובודקים אם צריך עוד 10 דקות בישול. תלוי כמה סמיך אתם אוהבים את הריבה. קחו בחשבון שהיא מתייצבת עוד בקירור.
  2. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
  3. מכינים פרנץ׳ טוסט: בקערה רחבה שמים ביצים, חלב, סוכר ותמצית וניל וטורפים היטב.
  4. חותכים את הלחם או החלה לפרוסות עבות וטובלים כל אחת בבלילה עד שהלחם סופג היטב את הנוזלים.
  5. שמים חמאה בסיר הקרמי ומפעילים על מצב טיגון באויר חם למשך 20 דקות. לאחר 2 דקות, כשהחמאה נמסה, שמים בפנים את הפרנץ’ טוסט וסוגרים ל-5 דקות. הופכים לצד השני לעוד 5-7 דקות או עד שהפרנץ טוסט זהובים.
  6. מגישים: בצלחת הגשה שמים פרנץ’ טוסט, ומעליהם ריבה. מאבקים באבקת סוכר ומגישים עם תלוליות קרם פרש.
מכינים ריבת פטל
מכינים ריבת פטל

 

מכינים פרנץ׳ טוסט
מכינים פרנץ׳ טוסט

 

מגישים יחד
מגישים יחד

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 458.5 קק״ל 2751.3 קק״ל
פחמימות 90.3 גרם 542.0 גרם
שומן 9.7 גרם 58.2 גרם
נתרן 53.9 מ״ג 323.4 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 29.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 30.5 גרם
כולסטרול 144.8 מ״ג 869.0 מ״ג
סידן 39.4 מ״ג 236.2 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
אשלגן 75.9 מ״ג 455.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody