< רקע נינג'ה

פרעצל שום וגבינת צ’דר: זהירות זה ממכר!

פרעצל שום וגבינת צדר שמכינים לפי גרסת המקור הגרמנית, עם בישול מקדים. בתוספת תערובת להברשה בסוף האפייה, שמעניקה קריספיות פריכה וטעימה לפרעצל!
פרעצל שום וגבינת צדר שמכינים לפי גרסת המקור הגרמנית, עם בישול מקדים. בתוספת תערובת להברשה בסוף האפייה, שמעניקה קריספיות פריכה וטעימה לפרעצל!
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.2 קק״ל 2227.6 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 179.4 גרם
    שומן 9.3 גרם 149.3 גרם
    נתרן 663.4 מ״ג 10614.6 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 43.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 44.2 גרם
    כולסטרול 9.5 מ״ג 152.1 מ״ג
    סידן 80.6 מ״ג 1289.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 101.5 מ״ג 1624.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.2 קק״ל 2227.6 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 179.4 גרם
    שומן 9.3 גרם 149.3 גרם
    נתרן 663.4 מ״ג 10614.6 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 43.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 44.2 גרם
    כולסטרול 9.5 מ״ג 152.1 מ״ג
    סידן 80.6 מ״ג 1289.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 101.5 מ״ג 1624.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

טופינג

נוזל הבישול


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת המיקסר את המים, את השמרים והסוכר ומערבבים בכף עץ.
  2. מוסיפים את הקמח ואת השמן ולשים במיקסר במשך 8 דקות עם וו לישה.
  3. מוסיפים גם את המלח ולשים במשך 2 דקות נוספות על מהירות גבוהה יותר, עד שנוצר בצק אחיד וגמיש למגע.
  4. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, לשים ומעצבים לצורת כדור.
  5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ומכוסה במגבת.
  6. מתפיחים התפחה ראשונה במשך 90-120 דקות עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  7. בשלב זה מחלקים את הבצק ל-16 יחידות, שוקלים כל יחידה במשקל 115 גרם.
  8. מגלגלים כל יחידה לנחש מאוד ארוך, ממנו יוצרים את האות U, אוחזים בשני הקצוות ומצליבים פנימה כדי ליצור את צורת הפרעצל, חשוב להדק היטב את הקצוות.
  9. מביאים לרתיחה סיר גדול עם 4 ליטר מים, סילאן ואבקת סודה לשתייה.
  10. מבשלים את הפרעצלים בסיר בנגלות (3-4 יחידות בכל נגלה) למשך דקה.
  11. מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית הטוסטר אובן הדיגיטלי עם נייר אפיה משומן.
  12. מברישים את הפרעצלים בביצה טרופה.
  13. אופים את הפרעצלים בטוסטר אובן הדיגיטלי של נינג’ה, בתוכנית אפייה בחום של 200 מעלות, במשך כ-10 דקות עד להזהבה יפה של הבצק.
  14. מוציאים החוצה את הפרעצלים, מפזרים מעליהם את גבינת הצ’דר ומחזירים לאפייה במשך 5 דקות נוספות עד להשחמה יפה.
  15. מכינים את התערובת להברשה: מערבבים יחד בקערה את השום הכתוש, שמן זית ועלי בזיליקום קרועים.
  16. כאשר הפרעצלים יוצאים חמים מהטוסטר אובן מברישים אותם בתערובת ומגישים חם.

    פרעצל שום וגבינת צ'דר2
    פרעצל שום וגבינת צ’דר. צילום: בת חן דיאמנט

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרעצל שום וגבינת צ’דר: זהירות זה ממכר!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות