פשטידת ברוקולי מהירה

הימים חמימים אבל בערבים מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו למשפחה לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה ונהדרת עם מצרכים שיש לכל אחד במקרר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

הימים חמימים אבל בערבים מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו למשפחה לארוחת הערב פשטידה נהדרת עם ברוקולי וגבינות ממצרכים שיש לכל אחד במקרר (ואם אין, לכו לשכנה, לה בטוח יש הכל!).

פשטידת ברוקולי פשוטה בפחות מ-10 דקות הכנה!
פשטידת ברוקולי פשוטה בפחות מ-10 דקות הכנה!

מצרכים

לפשטידת הברוקולי:

לציפוי:

אופן הכנה

  1. מפשירים את הברוקולי הקפוא בקערה עם מים רותחים. משהים ל-4 דקות ומסננים מיד.
  2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  3. בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה.
  4. משמנים תבנית עגולה או אובלית ושופכים את בלילת הפשטידה.
  5. זורים מעל את חומרי הציפוי ומכניסים לתנור ל-30 דקות.

    פשטידת ברוקולי פשוטה בפחות מ-10 דקות הכנה!
    פשטידת ברוקולי פשוטה בפחות מ-10 דקות הכנה!

הערות

  • את הברוקולי ניתן להחליף בכל ירק אחר שאוהבים. כרובית, פטריות, קישואים... הכל הולך.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 219.2 קק״ל 876.7 קק״ל
פחמימות 22.0 גרם 88.1 גרם
שומן 11.5 גרם 46.0 גרם
נתרן 551.3 מ״ג 2205.0 מ״ג
חלבון 6.8 גרם 27.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 24.4 גרם
כולסטרול 95.2 מ״ג 380.7 מ״ג
סידן 68.6 מ״ג 274.3 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 127.0 מ״ג 508.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד