פשטידת ברוקולי מהירה – ארוחת ערב לכל המשפחה

חם ביום אבל בערב מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה עם גבינות דלות שומן ומצרכים שיש לכל אחד במקרר
חם ביום אבל בערב מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה עם גבינות דלות שומן ומצרכים שיש לכל אחד במקרר
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
106 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.0 קק״ל 892.1 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 88.2 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.1 גרם
    נתרן 558.2 מ״ג 2232.8 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 24.7 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 422.9 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 520.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.0 קק״ל 892.1 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 88.2 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.1 גרם
    נתרן 558.2 מ״ג 2232.8 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 24.7 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 422.9 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 520.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

 

פשטידת ברוקולי מהירה וכל כך טעימה, אם אין לכם את כל המצרכים להכנת המתכון, לכו לשכנה, לה בטוח יש הכל!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
106 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


לפשטידת הברוקולי:

לציפוי:


אופן הכנה

  1. מפשירים את הברוקולי הקפוא בקערה עם מים רותחים. משהים ל-4 דקות ומסננים מיד.
  2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  3. בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה.
  4. משמנים תבנית עגולה או אובלית ושופכים את בלילת הפשטידה.
  5. זורים מעל את חומרי הציפוי ומכניסים לתנור ל-30 דקות. אם רוצים לשדרג מוסיפים לציפוי גבינת פרמז’ן.

ספר המתכונים “מהחלקאי לצלחת” בהפקת פודי בשיתוף לקט ישראל - מתכונים שעושים כבוד לחקלאות הישראלית (50% מהרווחים תרומה ללקט ישראל)

הערות

  • את הברוקולי ניתן להחליף בכל ירק אחר שאוהבים. כרובית, פטריות, קישואים... הכל הולך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת ברוקולי מהירה – ארוחת ערב לכל המשפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (48)

Avatar

    Avatar
    Neely Levit

    אם אני משתמשת בברוקולי טרי האם צריך לבשל אותו קודם שיהיה רך?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נילי, כן. רצוי לחלוט את הברוקולי כמה דקות במים רותחים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות