פשטידת גבינות וברוקולי לשבועות
פשטידת גבינות לשבועות, כזאת שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה. היא כל כך מרשימה, טעימה ויפה והיא לגמרי הולכת להשתלב לכם מושלם עם ארוחת החג. תהנו!
פשטידת גבינות לשבועות, כזאת שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה. היא כל כך מרשימה, טעימה ויפה והיא לגמרי הולכת להשתלב לכם מושלם עם ארוחת החג. תהנו!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5840.9 קק״ל 5840.9 קק״לפחמימות 450.6 גרם 450.6 גרםשומן 343.0 גרם 343.0 גרםנתרן 11947.5 מ״ג 11947.5 מ״גחלבון 229.8 גרם 229.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרםשומן רווי 169.9 גרם 169.9 גרםכולסטרול 1482.0 מ״ג 1482.0 מ״גסידן 1901.5 מ״ג 1901.5 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1456.2 מ״ג 1456.2 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות5841
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5840.9 קק״ל 5840.9 קק״לפחמימות 450.6 גרם 450.6 גרםשומן 343.0 גרם 343.0 גרםנתרן 11947.5 מ״ג 11947.5 מ״גחלבון 229.8 גרם 229.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרםשומן רווי 169.9 גרם 169.9 גרםכולסטרול 1482.0 מ״ג 1482.0 מ״גסידן 1901.5 מ״ג 1901.5 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1456.2 מ״ג 1456.2 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 5841 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פשטידת גבינות וברוקולי
-
1 חבילה בצק עליםמופשר ע"פ הוראות היצרן, מרודד
-
500 גרם ברוקוליטרי
-
1 גביע גבינה לבנה 9%
-
1 גביע קוטג’
-
150 גרם גבינה בולגריתמגוררת
-
150 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
4 ביצים M
-
1 כפית אבקת אפייה
-
3 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1 חופן בזיליקוםקצוץ
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים תנור-200 מעלות.
- אם הברוקולי טרי - חולטים אותו בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות.
- מסדרים בצק עלים על נייר אפייה עגול הנמל בתוך תבנית עגולה קפיצית 26 ס”מ, משאירים שוליים רחבים בצדדים ולא חותכים את הקצוות.
- מסדרים את פרחי הברוקולי החלוטים על נייר האפייה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, אבקת האפייה והתבלינים.
- יוצקים את בלילת הגבינות על הברוקולי שבתבנית.
- את השוליים של הבצק שהשארנו מקפלים פנימה בצורה יפה על הבלילה שמזגנו.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
- אופים כ-10 דקות ואחר כך מנמיכים את החום ל-170 מעלות למשך חצי שעה נוספת עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור-200 מעלות.
- אם הברוקולי טרי - חולטים אותו בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות.
- מסדרים בצק עלים על נייר אפייה עגול הנמל בתוך תבנית עגולה קפיצית 26 ס”מ, משאירים שוליים רחבים בצדדים ולא חותכים את הקצוות.
- מסדרים את פרחי הברוקולי החלוטים על נייר האפייה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, אבקת האפייה והתבלינים.
- יוצקים את בלילת הגבינות על הברוקולי שבתבנית.
- את השוליים של הבצק שהשארנו מקפלים פנימה בצורה יפה על הבלילה שמזגנו.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
- אופים כ-10 דקות ואחר כך מנמיכים את החום ל-170 מעלות למשך חצי שעה נוספת עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן