פשטידת לחם עם סלט צנון ויוגורט

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מנה בהשראת מתכון שפורסם ב-1936, אז הלחם היה ידידה הטוב של עקרת הבית: פשטידת לחם עם סלט צנון ויוגורט
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מנה בהשראת מתכון שפורסם ב-1936, אז הלחם היה ידידה הטוב של עקרת הבית: פשטידת לחם עם סלט צנון ויוגורט
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 1 דקה
  • קלוריות
    2052
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2051.5 קק״ל 2051.5 קק״ל
    פחמימות 146.5 גרם 146.5 גרם
    שומן 109.5 גרם 109.5 גרם
    נתרן 6172.0 מ״ג 6172.0 מ״ג
    חלבון 125.8 גרם 125.8 גרם
    סיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 61.0 גרם 61.0 גרם
    כולסטרול 805.0 מ״ג 805.0 מ״ג
    סידן 1908.8 מ״ג 1908.8 מ״ג
    ברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 3103.3 מ״ג 3103.3 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 1 דקה
  • קלוריות
    2052
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2051.5 קק״ל 2051.5 קק״ל
    פחמימות 146.5 גרם 146.5 גרם
    שומן 109.5 גרם 109.5 גרם
    נתרן 6172.0 מ״ג 6172.0 מ״ג
    חלבון 125.8 גרם 125.8 גרם
    סיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 61.0 גרם 61.0 גרם
    כולסטרול 805.0 מ״ג 805.0 מ״ג
    סידן 1908.8 מ״ג 1908.8 מ״ג
    ברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 3103.3 מ״ג 3103.3 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


פשטידה

הגשה

סלט צנון


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בתבנית משומנת בחמאה מסדרים ארבע פרוסות לחם אחת ליד השניה, זורים מעל את הגבינה ומכסים בארבע פרוסות נוספות.
  3. טורפים את החלב עם הביצים, מתבלים ויוצקים מעל הלחם.
  4. זורים פירורי לחם ומכסים בנייר אלומניום, אופים במשך חצי שעה.
  5. מסירים את הנייר ואופים במשך עשרים דקות או עד שפני המאפה מזהיבים.
  6. מרסקים את העגבניות, מגרדים את שיני השום קוצצים את הבזיליקום מערבבים ממליחים.
  7. מכינים סלט צנון: מערבבים את הצנון עם היוגורט, גבינת שמנת ושמיר קצוץ. ממליחים ומפלפלים. מכניסים למקרר בקערה מכוסה בניילון נצמד למשך כחצי שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת לחם עם סלט צנון ויוגורט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות