צ’ילי קון קרנה – תבשיל בשר מקסיקני בטורטיות
לנסוע למקסיקו בלי לעזוב את הארץ - מתכון טעים במיוחד של צ'ילי קון קרנה, תבשיל מקסיקני של בשר ושעועית שמגישים בטורטיה עם מגוון ירקות
לנסוע למקסיקו בלי לעזוב את הארץ - מתכון טעים במיוחד של צ'ילי קון קרנה, תבשיל מקסיקני של בשר ושעועית שמגישים בטורטיה עם מגוון ירקות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 546.1 קק״ל 3276.3 קק״לפחמימות 51.0 גרם 306.2 גרםשומן 17.9 גרם 107.6 גרםנתרן 635.8 מ״ג 3814.6 מ״גחלבון 32.3 גרם 193.9 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 49.9 גרםשומן רווי 5.0 גרם 30.2 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 146.5 מ״ג 879.3 מ״גברזל 5.7 מ״ג 34.4 מ״גאשלגן 681.6 מ״ג 4089.5 מ״גאבץ 12.6 מ״ג 75.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות546
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 546.1 קק״ל 3276.3 קק״לפחמימות 51.0 גרם 306.2 גרםשומן 17.9 גרם 107.6 גרםנתרן 635.8 מ״ג 3814.6 מ״גחלבון 32.3 גרם 193.9 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 49.9 גרםשומן רווי 5.0 גרם 30.2 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 146.5 מ״ג 879.3 מ״גברזל 5.7 מ״ג 34.4 מ״גאשלגן 681.6 מ״ג 4089.5 מ״גאבץ 12.6 מ״ג 75.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 546 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'ילי קון קרנה
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
5 שיני שום
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 קופסה שעועית לבנה ברוטב עגבניות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כף רוטב סויה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
10 טורטייה קטנה בינוניות
-
10 כפות סלסה צ’יפוטלה
-
1/2 ראש חסה אייסברג
-
1/2 צרור כוסברה
אופן הכנה
- קולפים את הבצל ואת השום וקוצצים לקוביות קטנות, ואת הצ’ילי פורסים לפרוסות דקות.
- בסיר רחב מטגנים בשמן הזית את הבצל, השום והצ’ילי עד ריכוך.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השעועית, הפפריקה, הסוכר, הסויה והפלפל השחור ומבשלים במשך 30 דקות.
- מורחים על כל טורטיה סלסה צ’יפוטלה ומעליה מניחים את הצ’ילי קון קרנה.
- מניחים מעל את רצועות החסה ועלי הכוסברה ומגלגלים.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל ואת השום וקוצצים לקוביות קטנות, ואת הצ’ילי פורסים לפרוסות דקות.
- בסיר רחב מטגנים בשמן הזית את הבצל, השום והצ’ילי עד ריכוך.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השעועית, הפפריקה, הסוכר, הסויה והפלפל השחור ומבשלים במשך 30 דקות.
- מורחים על כל טורטיה סלסה צ’יפוטלה ומעליה מניחים את הצ’ילי קון קרנה.
- מניחים מעל את רצועות החסה ועלי הכוסברה ומגלגלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן