צינורות פסטה עומדות ברוטב רוזה
פסטה פנה ברוטב רוזה היא כנראה הפסטה הכי פופולארית בישראל, אי אפשר שלא לאהוב את החיבור בין עגבניות לשמנת. קבלו אותה הפעם בצורה קצת שונה שהופכת אותה לעסיסית ופריכה יחד. תהנו!
פסטה פנה ברוטב רוזה היא כנראה הפסטה הכי פופולארית בישראל, אי אפשר שלא לאהוב את החיבור בין עגבניות לשמנת. קבלו אותה הפעם בצורה קצת שונה שהופכת אותה לעסיסית ופריכה יחד. תהנו!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 718.9 קק״ל 3594.4 קק״לפחמימות 64.9 גרם 324.5 גרםשומן 35.3 גרם 176.7 גרםנתרן 859.1 מ״ג 4295.7 מ״גחלבון 31.2 גרם 156.1 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.1 גרםשומן רווי 17.9 גרם 89.7 גרםכולסטרול 85.9 מ״ג 429.3 מ״גסידן 478.4 מ״ג 2392.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 161.7 מ״ג 808.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות719
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 718.9 קק״ל 3594.4 קק״לפחמימות 64.9 גרם 324.5 גרםשומן 35.3 גרם 176.7 גרםנתרן 859.1 מ״ג 4295.7 מ״גחלבון 31.2 גרם 156.1 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.1 גרםשומן רווי 17.9 גרם 89.7 גרםכולסטרול 85.9 מ״ג 429.3 מ״גסידן 478.4 מ״ג 2392.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 161.7 מ״ג 808.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 719 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2חבילות או 1000 גרם פסטה ריגטוני
-
2 כפות שמן זית
-
2מיכלים או 250 מ"ל שמנת לבישול 15%
-
200 גרם רוטב עגבניות מוכןרוטב לפסטה
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
2 כוסות גבינת מוצרלהמגוררת
-
1 חופן בזיליקוםלהגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים היטב את הפסטה.
- מחממים מחבת Never Stick Ninja ומערבבים יחד שמנת לבישול, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור. לאחר שהרוטב מבעבע מניחים אותו בקערה בצד.
- מנקים את המחבת כדי שנוכל להעמיד את הפסטה בצורה נוחה ולא מלכלכת.
- מעמידים את הפסטה בצפיפות אחד ליד השני.
- לאחר שכל צינורות הפסטה מסודרים במחבת, מוזגים מעל את הרוטב ומפזרים את הגבינות.
- מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
- מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים ל-10 דקות נוספות.
- מגישים חם עם קצת בזיליקום מלמעלה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים היטב את הפסטה.
- מחממים מחבת Never Stick Ninja ומערבבים יחד שמנת לבישול, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור. לאחר שהרוטב מבעבע מניחים אותו בקערה בצד.
- מנקים את המחבת כדי שנוכל להעמיד את הפסטה בצורה נוחה ולא מלכלכת.
- מעמידים את הפסטה בצפיפות אחד ליד השני.
- לאחר שכל צינורות הפסטה מסודרים במחבת, מוזגים מעל את הרוטב ומפזרים את הגבינות.
- מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
- מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים ל-10 דקות נוספות.
- מגישים חם עם קצת בזיליקום מלמעלה. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן