בואו נשחק קר חם, חם קר – קאפקייקס גלידה של נטלי לוין

חם לכם? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין גרסה קייצית, קרירה ומרעננת של קאפקייקס - קאפקייקס גלידה. משתמשים בכל גלידה שאוהבים, מוסיפים שוקולד מומס ומצטננים
חם לכם? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין גרסה קייצית, קרירה ומרעננת של קאפקייקס - קאפקייקס גלידה. משתמשים בכל גלידה שאוהבים, מוסיפים שוקולד מומס ומצטננים
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4317
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4316.8 קק״ל 4316.8 קק״ל
    פחמימות 471.9 גרם 471.9 גרם
    שומן 249.1 גרם 249.1 גרם
    נתרן 1487.0 מ״ג 1487.0 מ״ג
    חלבון 63.8 גרם 63.8 גרם
    סיבים תזונתיים 26.1 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 150.3 גרם 150.3 גרם
    כולסטרול 1221.9 מ״ג 1221.9 מ״ג
    סידן 499.0 מ״ג 499.0 מ״ג
    ברזל 30.8 מ״ג 30.8 מ״ג
    אשלגן 3316.3 מ״ג 3316.3 מ״ג
    אבץ 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4317
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4316.8 קק״ל 4316.8 קק״ל
    פחמימות 471.9 גרם 471.9 גרם
    שומן 249.1 גרם 249.1 גרם
    נתרן 1487.0 מ״ג 1487.0 מ״ג
    חלבון 63.8 גרם 63.8 גרם
    סיבים תזונתיים 26.1 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 150.3 גרם 150.3 גרם
    כולסטרול 1221.9 מ״ג 1221.9 מ״ג
    סידן 499.0 מ״ג 499.0 מ״ג
    ברזל 30.8 מ״ג 30.8 מ״ג
    אשלגן 3316.3 מ״ג 3316.3 מ״ג
    אבץ 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


קאפקייקס

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. משמנים תבנית מאפינס בתרסיס שמן למניעת הידבקות.
  3. קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים מלח וסוכר וטורפים היטב עד שהם נטמעים בתערובת.
  5. מוסיפים חלב וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  6. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך טריפה נמרצת בין הוספה להוספה.
  7. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  8. ממלאים את שקעי התבנית בבלילת הקאפקייקס ומפזרים שוקולד צ’יפס בחלק העליון של הקאפקייקס.
  9. אופים במשך 15-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  10. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
  11. מקשטים: מניחים את הקאפקייקס על גבי צלחת הגשה, על גבי כל קאפקייק שמים כדור גלידה. מקשטים בשוקולד מומס וסוכריות או ברס.

הערות

  • שומרים את הקאפקייקס בכלי סגור במקרר עד שבוע. את הגלידה מוסיפים ממש לפני ההגשה
  • אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד מומס לקישוט
  • אפשר להשתמש בכל סוג של גלידה שאוהבים
  • אם רוצים, אפשר להוסיף גם קצפת לקישוט על גבי הגלידה והשוקולד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בואו נשחק קר חם, חם קר – קאפקייקס גלידה של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות