קאפקייקס גלידה

חם לכם? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין גרסה קייצית, קרירה ומרעננת של קאפקייקס - קאפקייקס גלידה. משתמשים בכל גלידה שאוהבים, מוסיפים שוקולד מומס ומצטננים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

קאפקייקס

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. משמנים תבנית מאפינס בתרסיס שמן למניעת הידבקות.
  3. קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים מלח וסוכר וטורפים היטב עד שהם נטמעים בתערובת.
  5. מוסיפים חלב וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  6. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך טריפה נמרצת בין הוספה להוספה.
  7. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  8. ממלאים את שקעי התבנית בבלילת הקאפקייקס ומפזרים שוקולד צ’יפס בחלק העליון של הקאפקייקס.
  9. אופים במשך 15-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  10. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
  11. מקשטים: מניחים את הקאפקייקס על גבי צלחת הגשה, על גבי כל קאפקייק שמים כדור גלידה. מקשטים בשוקולד מומס וסוכריות או ברס.

הערות

  • שומרים את הקאפקייקס בכלי סגור במקרר עד שבוע. את הגלידה מוסיפים ממש לפני ההגשה
  • אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד מומס לקישוט
  • אפשר להשתמש בכל סוג של גלידה שאוהבים
  • אם רוצים, אפשר להוסיף גם קצפת לקישוט על גבי הגלידה והשוקולד

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4258.0 קק״ל 4258.0 קק״ל
פחמימות 470.2 גרם 470.2 גרם
שומן 243.5 גרם 243.5 גרם
נתרן 1426.6 מ״ג 1426.6 מ״ג
חלבון 59.4 גרם 59.4 גרם
סיבים תזונתיים 26.1 גרם 26.1 גרם
שומן רווי 149.6 גרם 149.6 גרם
כולסטרול 1097.1 מ״ג 1097.1 מ״ג
סידן 489.4 מ״ג 489.4 מ״ג
ברזל 31.5 מ״ג 31.5 מ״ג
אשלגן 3292.9 מ״ג 3292.9 מ״ג
אבץ 12.7 מ״ג 12.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody