עוגות פאדג’ שוקולד פטל מדהימות ונימוחות!
עוגות פאדג' שוקולד אישיות בתוספת פטל טרי! השילוב בין מתיקות ורכות לחמצמצות וטריות הופכות את העוגות הללו לפינוק מושלם בסוף הארוחה
עוגות פאדג' שוקולד אישיות בתוספת פטל טרי! השילוב בין מתיקות ורכות לחמצמצות וטריות הופכות את העוגות הללו לפינוק מושלם בסוף הארוחה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 656.8 קק״ל 7881.4 קק״לפחמימות 48.1 גרם 577.7 גרםשומן 45.9 גרם 551.1 גרםנתרן 190.6 מ״ג 2287.2 מ״גחלבון 9.8 גרם 117.4 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 43.2 גרםשומן רווי 27.6 גרם 330.6 גרםכולסטרול 198.9 מ״ג 2386.9 מ״גסידן 95.9 מ״ג 1150.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 40.4 מ״גאשלגן 354.8 מ״ג 4257.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 23.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות657
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 656.8 קק״ל 7881.4 קק״לפחמימות 48.1 גרם 577.7 גרםשומן 45.9 גרם 551.1 גרםנתרן 190.6 מ״ג 2287.2 מ״גחלבון 9.8 גרם 117.4 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 43.2 גרםשומן רווי 27.6 גרם 330.6 גרםכולסטרול 198.9 מ״ג 2386.9 מ״גסידן 95.9 מ״ג 1150.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 40.4 מ״גאשלגן 354.8 מ״ג 4257.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 23.2 מ״גסגור
מה יותר טעים משידוך של פטל ושוקולד מריר? שום דבר בעולם הזה! נסו את המתכון שלנו – עוגות פאדג’ שוקולד אישיות, ותראו שתחזרו אליו שוב ושוב.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 657 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות
-
250 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד חלב
-
250 גרם חמאה
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/4 כפית מלח דק
-
6 ביצים L
-
1 כף תמצית וניל
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 סלסילה פטל טרי
ציפוי
-
200 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
150 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- בסיר קטן מחממים יחד: שוקולד, חמאה, שמנת, ליקר ומלח. מערבבים לקרם אחיד.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
- מקפלים במרית, את תערובת השוקולד לביצים המוקצפות, מוסיפים תמצית וניל ומנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה.
- מקפלים עד שכל הקמח מעורבב לתוך התערובת.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- בכל תבנית אישית מנייר, מניחים 2 יחידות פטל טרי ויוצקים מעל את תערובת השוקולד.
- אופים במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד המריר ושוקולד החלב. מערבבים היטב לקרם חלק.
- יוצקים 2 כפות מהציפוי על העוגות שהצטננו. מקשטים בפטל טרי.
- מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- בסיר קטן מחממים יחד: שוקולד, חמאה, שמנת, ליקר ומלח. מערבבים לקרם אחיד.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
- מקפלים במרית, את תערובת השוקולד לביצים המוקצפות, מוסיפים תמצית וניל ומנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה.
- מקפלים עד שכל הקמח מעורבב לתוך התערובת.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- בכל תבנית אישית מנייר, מניחים 2 יחידות פטל טרי ויוצקים מעל את תערובת השוקולד.
- אופים במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד המריר ושוקולד החלב. מערבבים היטב לקרם חלק.
- יוצקים 2 כפות מהציפוי על העוגות שהצטננו. מקשטים בפטל טרי.
- מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן