קארי קוקוס עם עדשים

חושבים שלהכין תבשיל טבעוני של קארי קוקוס עם עדשים זו משימה קשה, ארוכה ומורכבת? אולגה טוכשר מכינה תבשיל חם, בריא וטעים בקלות במכשיר אחד
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

תבשיל קארי עדשים

הגשה

אופן הכנה

  1. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב טיגון באוויר חם ל-15 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה וממתינים 5 דקות.
  2. פותחים את המכסה, מוסיפים את השמן, הבצל, השום והג’ינג’ר, מערבבים וסוגרים את המכסה ל-5 דקות, עד שהם מזהיבים.
  3. מוסיפים את כל התבלינים, הגזר, הבטטה, הגמבה, השעועית הירוקה, מערבבים וסוגרים את המכסה ל-5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את העדשים השטופות, חלב או קרם הקוקוס והמים, מערבבים היטב וסוגרים את הסיר עם מכסה סיר הלחץ.
  5. מעבירים למצב סיר לחץ למשך 15 דקות, כאשר השסתום על מצב Seal.
  6. בסיום משחררים את השסתום למעלה, מאפשרים למכשיר לעבור למצב שמירת חום למשך 5 דקות, ורק אז פותחים.
  7. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
  8. שמים בצלחת הגשה אורז מבושל, מעליו את הקארי, מפזרים עלי כוסברה ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 656.1 קק״ל 3936.9 קק״ל
פחמימות 64.4 גרם 386.5 גרם
שומן 36.1 גרם 216.3 גרם
נתרן 649.5 מ״ג 3897.0 מ״ג
חלבון 22.2 גרם 133.3 גרם
סיבים תזונתיים 26.4 גרם 158.3 גרם
שומן רווי 28.5 גרם 171.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 106.4 מ״ג 638.1 מ״ג
ברזל 8.3 מ״ג 49.8 מ״ג
אשלגן 1261.6 מ״ג 7569.8 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 16.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody