-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 795.8 קק״ל 3183.2 קק״לפחמימות 40.2 גרם 160.8 גרםשומן 44.8 גרם 179.0 גרםנתרן 943.9 מ״ג 3775.8 מ״גחלבון 60.9 גרם 243.7 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.4 גרםשומן רווי 7.6 גרם 30.4 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״גסידן 137.8 מ״ג 551.4 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 1129.7 מ״ג 4518.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות796
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 795.8 קק״ל 3183.2 קק״לפחמימות 40.2 גרם 160.8 גרםשומן 44.8 גרם 179.0 גרםנתרן 943.9 מ״ג 3775.8 מ״גחלבון 60.9 גרם 243.7 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.4 גרםשומן רווי 7.6 גרם 30.4 גרםכולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״גסידן 137.8 מ״ג 551.4 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 1129.7 מ״ג 4518.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 796 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב ויניגרט
-
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
-
1/2 כוס שמן זיתעץ הזית
-
1 כף חרדל דיז’וןחלק
-
1/2 כפית מלח דקמלח הארץ
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות דבש
הגשה
-
1 חופן עלי תרד
-
1 קורט מלח ים אטלנטימלח הארץ
אופן הכנה
- חותכים את הדגים לקוביות בגודל 4 ס”מ וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. פורסים את התרד לרצועות.
- מבשלים את העדשים עם הרבה מים רותחים מומלחים עד שהן רכות. מסננים.
- בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שמזהיב מוסיפים את השום ואת התרד. מאדים מעט ומוסיפים את העדשים השחורות. מורידים מהאש.
- במחבת נפרדת מחממים 2 כפות שמן זית וצורבים את הדג עד הזהבה עדינה.
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
- מסדרים בצלחת הגשה מעט עלי תרד טריים, מעל את תערובת העדשים ומעל קוביות של לברק. בוזקים קצת מלח ים.
- מערבבים בקערה את מרכיבי רוטב הויניגרט.
- מזלפים מעל מרוטב הויניגרט ומגישים. ניתן לקשט בעלי מיקרו בייבי.
אופן הכנה
- חותכים את הדגים לקוביות בגודל 4 ס”מ וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. פורסים את התרד לרצועות.
- מבשלים את העדשים עם הרבה מים רותחים מומלחים עד שהן רכות. מסננים.
- בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שמזהיב מוסיפים את השום ואת התרד. מאדים מעט ומוסיפים את העדשים השחורות. מורידים מהאש.
- במחבת נפרדת מחממים 2 כפות שמן זית וצורבים את הדג עד הזהבה עדינה.
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
- מסדרים בצלחת הגשה מעט עלי תרד טריים, מעל את תערובת העדשים ומעל קוביות של לברק. בוזקים קצת מלח ים.
- מערבבים בקערה את מרכיבי רוטב הויניגרט.
- מזלפים מעל מרוטב הויניגרט ומגישים. ניתן לקשט בעלי מיקרו בייבי.
בשיתוף עם סוגת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן