רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

קוביות לברק עם סלט עדשים שחורות ותרד

בפסח הזה אתם יכולים להיות רגועים, סלט עדשים שחורות עם קוביות דג לברק, מנה ראשונה יפהפייה, בריאה והכי חשוב – טעימה
בפסח הזה אתם יכולים להיות רגועים, סלט עדשים שחורות עם קוביות דג לברק, מנה ראשונה יפהפייה, בריאה והכי חשוב – טעימה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    796
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 795.8 קק״ל 3183.2 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 160.8 גרם
    שומן 44.8 גרם 179.0 גרם
    נתרן 943.9 מ״ג 3775.8 מ״ג
    חלבון 60.9 גרם 243.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 30.4 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    סידן 137.8 מ״ג 551.4 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 1129.7 מ״ג 4518.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    796
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 795.8 קק״ל 3183.2 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 160.8 גרם
    שומן 44.8 גרם 179.0 גרם
    נתרן 943.9 מ״ג 3775.8 מ״ג
    חלבון 60.9 גרם 243.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 30.4 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    סידן 137.8 מ״ג 551.4 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 1129.7 מ״ג 4518.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב ויניגרט

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל 4 ס”מ וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. פורסים את התרד לרצועות.
  2. מבשלים את העדשים עם הרבה מים רותחים מומלחים עד שהן רכות. מסננים.
  3. בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שמזהיב מוסיפים את השום ואת התרד. מאדים מעט ומוסיפים את העדשים השחורות. מורידים מהאש.
  4. במחבת נפרדת מחממים 2 כפות שמן זית וצורבים את הדג עד הזהבה עדינה.
  5. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
  6. מסדרים בצלחת הגשה מעט עלי תרד טריים, מעל את תערובת העדשים ומעל קוביות של לברק. בוזקים קצת מלח ים.
  7. מערבבים בקערה את מרכיבי רוטב הויניגרט.
  8. מזלפים מעל מרוטב הויניגרט ומגישים. ניתן לקשט בעלי מיקרו בייבי.
לברק עם סלט עדשים שחורות
לברק עם סלט עדשים שחורות. צילום: דימיטרי פומזן, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות