קונפיטורת תות תוצרת בית

קונפיטורת תות תוצרת בית? ממש לא בעייה. תראו כמה פשוט להכין ריבת תותים ביתית עשירה, בגרסה חלקה או כקונפיטורה, עם חתיכות גדולות במיוחד של פרי
קונפיטורת תות תוצרת בית? ממש לא בעייה. תראו כמה פשוט להכין ריבת תותים ביתית עשירה, בגרסה חלקה או כקונפיטורה, עם חתיכות גדולות במיוחד של פרי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    3101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3101.0 קק״ל 3101.0 קק״ל
    פחמימות 801.6 גרם 801.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 40.8 מ״ג 40.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    3101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3101.0 קק״ל 3101.0 קק״ל
    פחמימות 801.6 גרם 801.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 40.8 מ״ג 40.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

ריבת תותים ביתית עשירה, שאפשר להכין בגרסה חלקה או כקונפיטורה, עם חתיכות גדולות במיוחד של פרי. גם בכמות הסוכר אפשר לשחק בהתאם לרמת המתיקות של התותים.

כדי לשמור קונפיטורה ביתית לזמן ארוך יש להשתמש בצנצנות סטריליות (מעוקרות). איך מעקרים צנצנות? מנקים אותן היטב ומניחים אותן לחימום של 10 דקות בתנור, ב-200 מעלות צלזיוס. לחילופין, מכניסים את הצנצנות לסיר מלא מים רותחים ומביאים לרתיחה נוספת על הגז.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים תותים וסוכר ומשהים בין חצי שעה ללילה על השיש.
  2. מדליקים את האש מביאים לרתיחה ומבשלים שעה עד 3 שעות על אש קטנה, לפי מידת הסמיכות הרצויה (מומלץ להכניס חצי תפוח לריבה סמיכה במיוחד).
  3. בסוף הבישול מוסיפים מיץ לימון. ממלאים צנצנות מעוקרות בריבה החמה.
  4. סוגרים היטב כל צנצנת, מנגבים שאריות ומעמידים הפוך להצטננות.
  5. שומרים בטמפרטורת החדר ואחרי הפתיחה - במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קונפיטורת תות תוצרת בית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות