קונפי שום מסתתר בפנים! לחם שום מעולה עם גבינות ובזיליקום
לחם סופר טעים ומהיר להכנה שאתם חייבים לנסות! לחם עם קונפי שום, גבינת פטה נהדרת ומוצרלה נמתחת ותוספת בזיליקום טרי
לחם סופר טעים ומהיר להכנה שאתם חייבים לנסות! לחם עם קונפי שום, גבינת פטה נהדרת ומוצרלה נמתחת ותוספת בזיליקום טרי
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4082.4 קק״ל 4082.4 קק״לפחמימות 466.9 גרם 466.9 גרםשומן 198.8 גרם 198.8 גרםנתרן 4241.0 מ״ג 4241.0 מ״גחלבון 117.9 גרם 117.9 גרםסיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרםשומן רווי 51.6 גרם 51.6 גרםכולסטרול 102.2 מ״ג 102.2 מ״גסידן 1345.8 מ״ג 1345.8 מ״גברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 958.7 מ״ג 958.7 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 8.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-12 דק׳
-
קלוריות4082
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4082.4 קק״ל 4082.4 קק״לפחמימות 466.9 גרם 466.9 גרםשומן 198.8 גרם 198.8 גרםנתרן 4241.0 מ״ג 4241.0 מ״גחלבון 117.9 גרם 117.9 גרםסיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרםשומן רווי 51.6 גרם 51.6 גרםכולסטרול 102.2 מ״ג 102.2 מ״גסידן 1345.8 מ״ג 1345.8 מ״גברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 958.7 מ״ג 958.7 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 8.7 מ״גסגור
למה להכין לחם שום פשוט ובנאלי, כשאפשר לנסות משהו חדש ולהכין לחם קונפי שום מושקע וטעים בטירוף? קבלו מתכון קל וזריז, ללא התפחה, של לחם ביתי מושלם עם תוספת קונפי שום, גבינות ועלי בזיליקום.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-12 דק׳ | קלוריות 4082 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם
-
3 1/4 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כוס יוגורט 3%
-
4 כפות דבש
-
1 כפית מלח דק
-
100 גרם גבינת פטה 16%חתוכה לקוביות
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
5 עלי בזיליקוםקצוצים
קישוט
-
1 חופן שומשום
-
1 חופן שומשום שחור
-
1 חופן זרעי פשתן
אופן הכנה
- מכינים את הקונפי: מבשלים בסיר קטן את שיני השום בשמן הזית על להבה נמוכה כ-20 דקות לריכוך.
- מכינים את הלחם: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את היוגורט, החלב והדבש. מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבבים שוב.
- מעבירים את מחצית הבצק לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל. מפזרים מעל את הגבינות, קונפי השום והבזיליקום. מעבירים מעל את יתר הבצק ומיישרים מעט בעזרת כף רטובה.
- מפזרים מעל מעט שומשום שחור, שומשום לבן וזרעי פשתן ואופים כ-30 דקות להזהבה יפה.
אופן הכנה
- מכינים את הקונפי: מבשלים בסיר קטן את שיני השום בשמן הזית על להבה נמוכה כ-20 דקות לריכוך.
- מכינים את הלחם: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את היוגורט, החלב והדבש. מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבבים שוב.
- מעבירים את מחצית הבצק לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל. מפזרים מעל את הגבינות, קונפי השום והבזיליקום. מעבירים מעל את יתר הבצק ומיישרים מעט בעזרת כף רטובה.
- מפזרים מעל מעט שומשום שחור, שומשום לבן וזרעי פשתן ואופים כ-30 דקות להזהבה יפה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן