קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
183 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

אחרי שתכינו פעם אחת קוסקוס בבית עם המתכון שלי, תשכחו מכל גרסה אחרת שהכרתם עד היום. מרקם המשי ממכר והטעם גן עדן. אל תשכחו להצטייד מראש בנפה ייעודית לקוסקוס, ותעמידו כבר מרק ירקות טעים שתוכלו להגיש איתו.

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קטניות וחיטה
יונית צוקרמן
X

183 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
  2. מוסיפים שמן ומערבבים בידיים.
  3. מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס, ומניחים על הכיריים. מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס.
  5. מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
  6. בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה.
  7. שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
  8. מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
  9. מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים.
  10. מגישים עם מרק ירקות או מרק בשר חם.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Meirav Levin

    מתכון אליפות, מצליח לי כל פעם מחדש

    Avatar
    ויקטוריה זוהר לוי

    אמלאאא אין קוסקוס כזה בעולם אלופההה תודה שפגשתי את המתכון שלך איזה

    Avatar
    Carole Karmona

    אני מודה שבהתחלה חשבתי שזה לא הולך לכיוון טוב. אבל בסופו של דבר יצא קוסקוס מושלם והכי קל שהכנתי עד היום. תודה!

הצג עוד

תגובות (160)

Avatar

    Avatar
    פטר

    עשיתי בדיוק את הכמויות ויצאה לי ממש דייסה. מה יכולה להיות הסיבה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פטר, באיזה כוס השתמשת?

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף מירי!

    Avatar
    רוני

    איזה אש צריל בשלב האידוי? אש חלשה? חזקה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רוני, בינונית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות