רקע יד מרדכי

קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
56 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

אחרי שתכינו פעם אחת קוסקוס בבית עם המתכון שלי, תשכחו מכל גרסה אחרת שהכרתם עד היום. מרקם המשי ממכר והטעם גן עדן. אל תשכחו להצטייד מראש בנפה ייעודית לקוסקוס, ותעמידו כבר מרק ירקות טעים שתוכלו להגיש איתו.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
56 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
  2. מוסיפים שמן ומערבבים בידיים.
  3. מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס. מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס.
  5. מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
  6. בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה.
  7. שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
  8. מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
  9. מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים.
  10. מגישים עם מרק ירקות או מרק בשר חם.

 

 

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ויקטוריה זוהר לוי

    אמלאאא אין קוסקוס כזה בעולם אלופההה תודה שפגשתי את המתכון שלך איזה

    Avatar
    Carole Karmona

    אני מודה שבהתחלה חשבתי שזה לא הולך לכיוון טוב. אבל בסופו של דבר יצא קוסקוס מושלם והכי קל שהכנתי עד היום. תודה!

    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

    קוסקוס עננים, פעם ראשונה שלי!!

הצג עוד

תגובות (90)

Avatar

    Avatar
    לאה נדלר

    אני אוהבת קוסקוס עבה . האם לעשות עם סולת עבה ? ואם כן אז האם הכמויות הן אותו דבר של המים,שמן…..

      Avatar
      Foody team

      היי לאה, הכל אותו הדבר. אפשר להכין עם סולת עבה

    Avatar
    תילי תילי

    הכנתי את הקוסקוס כמה פעמים לא האמנתי שאני ידע להכין קוסקוס כזה מושלם עצה מסבתא-לנפות לפני שמכניסים פעם ראשונה לסיר אידוי בנוסף לפעם השניה שמצוין יוצא פצצה תודה אין מילים

      Avatar
      Foody team

      תודה תהילה!

    Avatar
    ויקטוריה זוהר לוי

    חייבות לנסות את הקוסקוס המושלם הזה אני מאוהבת אין מילים תודה לך

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות