קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
149 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    671
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 970.2 מ״ג 7761.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

אחרי שתכינו פעם אחת קוסקוס בבית עם המתכון שלי, תשכחו מכל גרסה אחרת שהכרתם עד היום. מרקם המשי ממכר והטעם גן עדן. אל תשכחו להצטייד מראש בנפה ייעודית לקוסקוס, ותעמידו כבר מרק ירקות טעים שתוכלו להגיש איתו.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
149 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
  2. מוסיפים שמן ומערבבים בידיים.
  3. מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס. מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס.
  5. מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
  6. בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה.
  7. שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
  8. מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
  9. מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים.
  10. מגישים עם מרק ירקות או מרק בשר חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Meirav Levin

    מתכון אליפות, מצליח לי כל פעם מחדש

    Avatar
    ויקטוריה זוהר לוי

    אמלאאא אין קוסקוס כזה בעולם אלופההה תודה שפגשתי את המתכון שלך איזה

    Avatar
    Carole Karmona

    אני מודה שבהתחלה חשבתי שזה לא הולך לכיוון טוב. אבל בסופו של דבר יצא קוסקוס מושלם והכי קל שהכנתי עד היום. תודה!

הצג עוד

תגובות (138)

Avatar

    Avatar
    אביא פומרנץ

    הקוסקוס הכי פסיכי שאי פעם אכלתי מי שמע על קוסקוס עם מי. קוטג

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה יהודית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות