< רקע נינג'ה

קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    653
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 652.9 קק״ל 2611.7 קק״ל
    פחמימות 72.2 גרם 288.9 גרם
    שומן 23.9 גרם 95.6 גרם
    נתרן 700.9 מ״ג 2803.6 מ״ג
    חלבון 38.2 גרם 152.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 40.4 מ״ג 161.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 231.7 מ״ג 926.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    653
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 652.9 קק״ל 2611.7 קק״ל
    פחמימות 72.2 גרם 288.9 גרם
    שומן 23.9 גרם 95.6 גרם
    נתרן 700.9 מ״ג 2803.6 מ״ג
    חלבון 38.2 גרם 152.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 40.4 מ״ג 161.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 231.7 מ״ג 926.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קוסקוס

קציצות סלמון


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: קוצצים דק מאוד את הבצל ועשבי התיבול. חשוב שהבצל יהיה קצוץ לקוביות קטנות.
  2. מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות.
  3. מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ומעליו שמים את סלסלת cook and crisp וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  4. מעבירים למצב בישול/צריבה למשך 30 דקות ולוחצים על התחל. מאפשרים לסיר לעבוד במשך 5 דקות עד שהוא מתחמם. להוסיף טמפרטורה.
  5. בינתיים יוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
  6. פותחים את המכסה, מניחים את הקציצות בתוך הסלסלה וסוגרים. ממתינים 5-7 דקות ופותחים. בודקים אם הקציצות במידת העשייה האהובה עליכם (ניתן לאכול אותן גם כשהן מדיום) ואם לא, אפשר להפוך אותן, לסגור את המכסה ולהמשיך לצרוב עוד 5 דקות עד שמגיעים להזהבה שאוהבים.
  7. מוציאים את הסלסלה החוצה (משאירים את הסיר הקרמי בפנים).
מכינים את הקוסקוס
מכינים את הקוסקוס
  1. מכינים את הקוסקוס: מניחים בתוך הסיר את כל מצרכי הקוסקוס, כולל המים הרותחים, ומערבבים היטב.
  2. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומעבירים למצב HIGH בסיר לחץ. מוודאים שהשסתום על מצב SEAL.
  3. מפעילים למשך דקה ואז ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום. משחררים את לחץ האויר למעלה ומגישים עם הקציצות.
קציצות סלמון
קציצות סלמון

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות