קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

קוסקוס

קציצות סלמון

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: קוצצים דק מאוד את הבצל ועשבי התיבול. חשוב שהבצל יהיה קצוץ לקוביות קטנות.
  2. מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות.
  3. מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ומעליו שמים את סלסלת cook and crisp וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  4. מעבירים למצב בישול/צריבה למשך 30 דקות ולוחצים על התחל. מאפשרים לסיר לעבוד במשך 5 דקות עד שהוא מתחמם.
  5. בינתיים יוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
  6. פותחים את המכסה, מניחים את הקציצות בתוך הסלסלה וסוגרים. ממתינים 5-7 דקות ופותחים. בודקים אם הקציצות במידת העשייה האהובה עליכם (ניתן לאכול אותן גם כשהן מדיום) ואם לא, אפשר להפוך אותן, לסגור את המכסה ולהמשיך לצרוב עוד 5 דקות עד שמגיעים להזהבה שאוהבים.
  7. מוציאים את הסלסלה החוצה (משאירים את הסיר הקרמי בפנים).
מכינים את הקוסקוס
מכינים את הקוסקוס
  1. מכינים את הקוסקוס: מניחים בתוך הסיר את כל מצרכי הקוסקוס, כולל המים הרותחים, ומערבבים היטב.
  2. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומעבירים למצב סיר לחץ. מוודאים שהשסתום על מצב SEAL.
  3. מפעילים למשך דקה ואז ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום. משחררים את לחץ האויר למעלה ומגישים עם הקציצות.
קציצות סלמון
קציצות סלמון

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 719.2 קק״ל 2876.9 קק״ל
פחמימות 71.6 גרם 286.3 גרם
שומן 27.8 גרם 111.0 גרם
נתרן 1076.2 מ״ג 4304.6 מ״ג
חלבון 46.1 גרם 184.5 גרם
סיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.3 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרם
כולסטרול 137.4 מ״ג 549.5 מ״ג
סידן 52.0 מ״ג 208.1 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.6 מ״ג
אשלגן 828.4 מ״ג 3313.5 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody