קוקטייל רוזטה, אוזו וליצ’י

קוקטייל ים תיכוני שמח ומתקתק עם ליצ'י קפוא במקום קוביות קרח. מדובר בקוקטייל רוזטה חגיגי שמעלה את מצב הרוח ומשתלב מעולה בבראנץ' או מסיבת צהריים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    3 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

קרח

קוקטייל

הגשה

אופן הכנה

  1. מסננים את הליצ’י, את הנוזל יוצקים לקנקן, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. מניחים את הליצ’י בקופסת אחסון. מעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
  2. שומרים את האוזו והרוזטה בקירור על מנת שיהיו קרים גם כן.
  3. יוצקים רוזטה, אוזו ומים לקנקן עם הנוזל של הליצ’י, מוסיפים את הליצ’י הקפואים ועלי נענע ומערבבים היטב. יוצקים לכוסות אישיות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 143.9 קק״ל 575.5 קק״ל
פחמימות 30.8 גרם 123.1 גרם
שומן 9.1 גרם 36.4 גרם
נתרן 4.7 מ״ג 18.9 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 4.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 28.7 מ״ג 114.9 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 64.4 מ״ג 257.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody