
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
פירורים
-
250 גרם עוגיות לוטוסאו פתי בר, אוראו או כל עוגייה שאוהבים
מילוי
-
1 מיכל גבינת סימפוניה טבעי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%250 מ"ל
-
3/4 כוס אבקת סוכר
קישוט
-
10 תותים בינונייםשטופים וחצויים
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מכניסים את העוגיות לקערה או שקית ומפוררים לפירורים קטנים (לא לאבקה).
- מכינים את המילוי: בקערת מיקסר או במטרפה חשמלית טורפים את גבינת הסימפוניה עם השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ויציבה.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את התותים, מיץ הלימון ואבקת הסוכר לרוטב אחיד.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים 2 כפות פירורי עוגיות בתחתית כל כוס. מסדרים את התותים החצויים מסביב לדופן הכוס (כשהחלק הפנימי של התות פונה החוצה) מוזגים מעל מתערובת הקרם עד כ-3/4 גובה מהכוס.
- מניחים על הקרם עוד קצת תותים, מוזגים מעליהם מרוטב התותים ומסיימים בעוד קצת פירורי עוגיות. שומרים במקרר או שזוללים מיד.
- בא לכם להתאים את הקינוח לפסח? השתמשו בעוגיות שקדים או קוקוס.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
484.7
קק״ל
1938.7
קק״ל
פחמימות
48.5
גרם
194.1
גרם
שומן
10.1
גרם
40.2
גרם
נתרן
142.5
מ״ג
570.0
מ״ג
חלבון
4.4
גרם
17.7
גרם
סיבים תזונתיים
1.2
גרם
4.8
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
10.1
מ״ג
40.4
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
1.0
מ״ג
אשלגן
94.2
מ״ג
376.7
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.3
מ״ג
תגובות (2)
אשששש
יאללה תכין לנו. הבנות בחדר הסמוך (: