סימפוניה רקע

קינוח אישי מגבינה, עוגיות ותותים בלי אפייה, בלי ביצים, בלי בלאגן

התאהבתם הבוקר ולא נשאר לכם הרבה זמן להכין קינוח מתוק ומרשים לערב רומנטי? הנה רעיון למתכון בצ'יק, אבל באמת בצ'יק שמתאים במיוחד לאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

פירורים

רוטב

קישוט

  • 10 תותים בינוניים
    שטופים וחצויים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: מכניסים את העוגיות לקערה או שקית ומפוררים לפירורים קטנים (לא לאבקה).
  2. מכינים את המילוי: בקערת מיקסר או במטרפה חשמלית טורפים את גבינת הסימפוניה עם השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ויציבה.
  3. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את התותים, מיץ הלימון ואבקת הסוכר לרוטב אחיד.
  4. מרכיבים את הקינוח: מניחים 2 כפות פירורי עוגיות בתחתית כל כוס. מסדרים את התותים החצויים מסביב לדופן הכוס (כשהחלק הפנימי של התות פונה החוצה) מוזגים מעל מתערובת הקרם עד כ-3/4 גובה מהכוס.
  5. מניחים על הקרם עוד קצת תותים, מוזגים מעליהם מרוטב התותים ומסיימים בעוד קצת פירורי עוגיות. שומרים במקרר או שזוללים מיד.
  6. בא לכם להתאים את הקינוח לפסח? השתמשו בעוגיות שקדים או קוקוס.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 484.7 קק״ל 1938.7 קק״ל
פחמימות 48.5 גרם 194.1 גרם
שומן 10.1 גרם 40.2 גרם
נתרן 142.5 מ״ג 570.0 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 17.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 10.1 מ״ג 40.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 94.2 מ״ג 376.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      יאללה תכין לנו. הבנות בחדר הסמוך (: