קינוח הקיץ האולטימטיבי: טפיוקה מופלאה בשלושה צבעים

פנינים - לא רק בשרשרת! קינוח שכבות טבעוני של פניני טפיוקה רכות ופירות העונה, מרשים ומושלם אחרי ארוחה חגיגית
פנינים - לא רק בשרשרת! קינוח שכבות טבעוני של פניני טפיוקה רכות ופירות העונה, מרשים ומושלם אחרי ארוחה חגיגית
  • נעמה רן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    43
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 42.8 קק״ל 342.8 קק״ל
    פחמימות 4.4 גרם 35.1 גרם
    שומן 2.1 גרם 16.5 גרם
    נתרן 4.9 מ״ג 39.3 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 20.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 51.0 מ״ג 407.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    43
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 42.8 קק״ל 342.8 קק״ל
    פחמימות 4.4 גרם 35.1 גרם
    שומן 2.1 גרם 16.5 גרם
    נתרן 4.9 מ״ג 39.3 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 20.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 51.0 מ״ג 407.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

תקראו לזה שכבות של עונג או במילים אחרות קינוח טפיוקה עם פירות צבעוניים, זה לא משנה! כפית אחת מהמנה ואתם בעננים! קינוח שכבות של טפיוקה בקרם קוקוס ונוזל קוקוס מרוכז וממותק עם פירות עסיסיים ומהממים, יפהפה וטעים כל כך.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טפיוקה


אופן הכנה

  1. שמים את הטפיוקה בסיר עם מים רותחים ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה-בינונית ומבשלים במשך 15 דקות עד שרוב פניני הטפיוקה הופכים לשקופים.

    טפיוקה צבעונית2
    שמים את פניני הטפיוקה בסיר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  2. מוסיפים את קרם הקוקוס ונוזל הקוקוס הממותק והמרוכז ומבשלים 2 דקות נוספות עד שפניני הטפיוקה שקופים לגמרי והנוזל הופך לסמיך.

    טפיוקה צבעונית3
    מוסיפים לסיר את קרם הקוקוס ונוזל הקוקוס המרוכז והממותק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  3. מעבירים את הטפיוקה לקערה ומצננים, אפשר להכניס למקפיא לרבע שעה.
  4. מעבירים שליש מהטפיוקה לקערה אחרת ומערבבים עם התותים המרוסקים ועם כפית מאבקת הסוכר. מעבירים שליש נוסף של הטפיוקה לקערה נוספת ומערבבים עם המנגו המרוסק וכפית של אבקת סוכר.
  5. יוצקים לכוסות את שכבות הטפיוקה: טפיוקה-קוקוס, טפיוקה-תות וטפיוקה-מנגו. אם רוצים שכבות מסודרות שלא מתערבבות אחת עם השנייה, מקפיאים את כוסות הקינוח במשך 10-15 דקות בין שכבה לשכבה.

    טפיוקה צבעונית4
    מרכיבים את קינוח הטפיוקה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  6. מכסים ומצננים במקרר שעתיים לפחות לפני ההגשה.

    טפיוקה צבעונית
    קינוח שכבות טפיוקה ופירות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות