קינוח כוסות הורס וקליל של מעדן שוקולד וקצפת

קינוח כוסות שהוא פשוט תענוג, שוקולד, קצפת ותוספות מפנקות - מה צריך יותר מזה? רק להכין, להגיש ולהתפנק עד הסוף
קינוח כוסות שהוא פשוט תענוג, שוקולד, קצפת ותוספות מפנקות - מה צריך יותר מזה? רק להכין, להגיש ולהתפנק עד הסוף
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.7 קק״ל 2992.2 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 251.5 גרם
    שומן 32.2 גרם 193.0 גרם
    נתרן 133.1 מ״ג 798.5 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 32.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 20.2 גרם 121.5 גרם
    כולסטרול 7.7 מ״ג 46.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 110.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 157.4 מ״ג 944.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.7 קק״ל 2992.2 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 251.5 גרם
    שומן 32.2 גרם 193.0 גרם
    נתרן 133.1 מ״ג 798.5 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 32.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 20.2 גרם 121.5 גרם
    כולסטרול 7.7 מ״ג 46.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 110.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 157.4 מ״ג 944.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

שוקולד וקצפת הם שידוך משמיים. הקינוח הזה ישבה את לב כל האורחים, המשפחה וגם הילדים! כמה הוא פשוט וקל להכנה, ככה הוא טעים ועשיר. קרם השוקולד במרקם שמזכיר פודינג והקצפת מעט מתקתקה. קינוח כוסות שניתן להכין מראש ולהוציא במידת הצורך. אז רוצו להכין, לבחור איזה תוספות שמתחשק מעל, להביא כפית ארוכה ולהתפנק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מעדן שוקולד

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את מעדן השוקולד: בקערת המיקסר ממיסים את השוקולד המריר בפונקציית ההמסה.
  2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את השמנת, הסוכר, המלח והחמאה וטורפים על פונקציית המסה, עד שהכול הופך למסה חלקה וחמה.
  3. מערבבים בכוס את הקורנפלור והמים, עד שהקורנפלור נמס לחלוטין.
  4. מוסיפים את הקורנפלור למיקסר וממשיכים לטרוף על מהירות נמוכה במשך 2 דקות.
  5. מוסיפים את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהכול הופך לתערובת אחידה. יוצקים לכוסות ומקררים.
  6. מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
  7. מניחים קצפת בכל כוס קינוח ומקשטים בשוקולד או אגוזים או פירות.

 

 

 

הערות

  • ניתן לקשט באגוזים מסוכרים ותותים טריים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח כוסות הורס וקליל של מעדן שוקולד וקצפת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, אפרת!

    Avatar
    ריקי

    ואם אין לי מיקסר כזה משוכלל…?

      Avatar
      מערכת Foody

      אז את שלב ההמסה עושים בבן מארי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות