קינוח פרווה מושלם: אצבעות שוקולד וקורנפלקס
- ניצן סוסיד
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4287.5 קק״ל 4287.5 קק״לפחמימות 514.0 גרם 514.0 גרםשומן 228.5 גרם 228.5 גרםנתרן 468.6 מ״ג 468.6 מ״גחלבון 2687.3 גרם 2687.3 גרםסיבים תזונתיים 30.8 גרם 30.8 גרםשומן רווי 97.5 גרם 97.5 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסידן 208.8 מ״ג 208.8 מ״גברזל 49.5 מ״ג 49.5 מ״גאשלגן 2047.5 מ״ג 2047.5 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4288
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4287.5 קק״ל 4287.5 קק״לפחמימות 514.0 גרם 514.0 גרםשומן 228.5 גרם 228.5 גרםנתרן 468.6 מ״ג 468.6 מ״גחלבון 2687.3 גרם 2687.3 גרםסיבים תזונתיים 30.8 גרם 30.8 גרםשומן רווי 97.5 גרם 97.5 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסידן 208.8 מ״ג 208.8 מ״גברזל 49.5 מ״ג 49.5 מ״גאשלגן 2047.5 מ״ג 2047.5 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
אצבעות שוקולד שמהוות פתרון מדהים לקינוח פרווה וכשר. לפעמים לא מתחשק לאפות או לעבוד קשה על קינוח, יש מספיק משימות לקראת החג שמעסיקות אותנו במשך כל היום. הקינוח הזה מושלם למי שעוד לא בחר מה להכין לחג ומעוניין במתכון קליל ומהיר שרק צריך להקפיא ואז לפרוס ולהגיש.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4288 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אצבעות שוקולד
-
150 גרם קורנפלקסכשר לפסח, טחון
-
100 גרם פקאנים מסוכריםקצוץ דק
-
100 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם ממרח שוקולד אגוזים
גנאש
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ומערבבים עם ממרח האגוזים.
- מוסיפים את הקורנפלקס ואת הפקאן הקצוץ ומערבבים היטב.
- משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר פאייה לתבנית אינגליש קייק ומקררים במשך 10 דקות.
- מכינים גנאש מהשמנת והשוקולד: מחממים יחד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שנמס. מערבבים היטב.
- יוצקים על תערובת הקורנפלקס ומקפיאים לשעתיים.
- פורסים לצורה הרצויה ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ומערבבים עם ממרח האגוזים.
- מוסיפים את הקורנפלקס ואת הפקאן הקצוץ ומערבבים היטב.
- משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר פאייה לתבנית אינגליש קייק ומקררים במשך 10 דקות.
- מכינים גנאש מהשמנת והשוקולד: מחממים יחד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שנמס. מערבבים היטב.
- יוצקים על תערובת הקורנפלקס ומקפיאים לשעתיים.
- פורסים לצורה הרצויה ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (35)
מגישים קפוא ישר מהמקפיא? לא להפשיר? זה לא נהיה קשה שקשה לפרוס ולאכול?
היי דורון, כן מגישים קפוא, אין צורך להפשיר לפני
טוב, ניסיתי. אמנם טעים ואכיל כשזה קפוא, אבל בלתי אפשרי לפרוסנישר מהמקפיא. צריך להדגיש לחתוך לפרוסות לפני שקופא.
היי דורון, לאחר שמוציאים מהקפיא נותנים לזה להפשיר מס’ דקות ולאחר מכן אפשר לחתוך בקלות
לא הבנתי איך ממרח שוקולד אגוזים הוא פרווה??
היי רננה. ישנם ממרחי שוקולד ואגוזי לוז שהם פרווה.