קישואים עגולים ממולאים בגבינות

גלי ברמן מכינה מנה נהדרת לארוחת שבועות וגם לארוחת ערב קלה באמצע השבוע - קישואים עגולים ממולאים בגבינות נמסות שקשה לעמוד בפניהם
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
  2. חותכים את החלק העליון של הקישואים ליצירת מכסה. שומרים את החלק העליון של כל הקישואים בצד.
  3. מבשלים את הקישואים במים הרותחים 12 דקות. מוציאים ומעבירים מיד לקערת מי קרח.
  4. בעזרת כף פריזאית, מוציאים את ליבת הקישואים. קוצצים דק (את הליבה) עם סכין ומעבירים לקערה.
  5. מוסיפים לקערת הליבה את הגבינות, השום, המלח והפלפל שחור ומערבבים.
  6. במחבת ממיסים את החמאה. מוסיפים את הקמח ומטגנים 2 דקות.
  7. מוסיפים את החלב החם בהדרגה וטורפים כל הזמן עד להסמכה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  8. מוסיפים את הבלילה לקערת הליבה והגבינות ומערבבים.
  9. ממלאים את הקישואים בתערובת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה שומשום שחור ולבן.
  10. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הקישואים 25 דקות. מניחים מעל כל קישוא את המכסה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 245.5 קק״ל 981.8 קק״ל
פחמימות 18.3 גרם 73.2 גרם
שומן 15.6 גרם 62.4 גרם
נתרן 886.2 מ״ג 3544.9 מ״ג
חלבון 11.0 גרם 43.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 9.5 גרם 38.0 גרם
כולסטרול 41.4 מ״ג 165.7 מ״ג
סידן 287.3 מ״ג 1149.4 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
אשלגן 560.5 מ״ג 2242.0 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody