קיש טבעוני! מפנק ובריא עם ירקות וטופו
קיש טבעוני מבצק פריך במילוי טופו, פרחי ברוקולי, פלפל בתיבול סויה וטחינה, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים! ארוחה קלילה, מזינה ומהירה שמתאימה לכל שעות היום
קיש טבעוני מבצק פריך במילוי טופו, פרחי ברוקולי, פלפל בתיבול סויה וטחינה, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים! ארוחה קלילה, מזינה ומהירה שמתאימה לכל שעות היום
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 355.8 קק״ל 2846.2 קק״לפחמימות 35.5 גרם 284.0 גרםשומן 19.0 גרם 152.3 גרםנתרן 483.9 מ״ג 3871.0 מ״גחלבון 7.7 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.2 גרםשומן רווי 8.8 גרם 70.2 גרםכולסטרול 1.4 מ״ג 11.3 מ״גסידן 16.8 מ״ג 134.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 145.8 מ״ג 1166.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות356
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 355.8 קק״ל 2846.2 קק״לפחמימות 35.5 גרם 284.0 גרםשומן 19.0 גרם 152.3 גרםנתרן 483.9 מ״ג 3871.0 מ״גחלבון 7.7 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.2 גרםשומן רווי 8.8 גרם 70.2 גרםכולסטרול 1.4 מ״ג 11.3 מ״גסידן 16.8 מ״ג 134.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 145.8 מ״ג 1166.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 356 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית
-
1/2 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מלוחיםפרווה, מופשר לפי הוראות היצרן
מילוי
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות בינוניות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 גזר בינונימגורר גס בפומפייה
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות דקות
-
2 כוסות ברוקולימופרד לפרחים
-
1 חבילה טופו חומוס300 גרם, מסונן ומיובש
-
2 כפות טחינה גולמית
-
1 כף רוטב סויה
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור גרוסלפי הטעם
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מסדרים את הבצק בתחתית התבנית, חותכים את הקצוות המיותרים ומחוררים את התחתית בעזרת מזלג.
- מכסים את הבצק בנייר אפייה, ממלאים בשעועית יבשה/חומוס או כל משקולת אחרת ואופים 15 דקות עד להתחלת ההזהבה. מוציאים מהתנור.
- מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה גסה.
- מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת על כיריים ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את הגזר והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
- מוסיפים את הברוקולי, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
- מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הטופו חומוס, הטחינה והסויה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מעבירים את המילוי לתוך הקלתית החצי אפויה ומיישרים.
- מחזירים את התבנית לתנור ואופים עוד 20-15 דקות, או עד שהקיש זהוב ומוכן.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מסדרים את הבצק בתחתית התבנית, חותכים את הקצוות המיותרים ומחוררים את התחתית בעזרת מזלג.
- מכסים את הבצק בנייר אפייה, ממלאים בשעועית יבשה/חומוס או כל משקולת אחרת ואופים 15 דקות עד להתחלת ההזהבה. מוציאים מהתנור.
- מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה גסה.
- מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת על כיריים ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את הגזר והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
- מוסיפים את הברוקולי, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
- מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הטופו חומוס, הטחינה והסויה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מעבירים את המילוי לתוך הקלתית החצי אפויה ומיישרים.
- מחזירים את התבנית לתנור ואופים עוד 20-15 דקות, או עד שהקיש זהוב ומוכן.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן