קיש טבעוני! מפנק ובריא עם ירקות וטופו

קיש טבעוני מבצק פריך במילוי טופו, פרחי ברוקולי, פלפל בתיבול סויה וטחינה, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים! ארוחה קלילה, מזינה ומהירה שמתאימה לכל שעות היום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

קלתית

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מסדרים את הבצק בתחתית התבנית, חותכים את הקצוות המיותרים ומחוררים את התחתית בעזרת מזלג.
  3. מכסים את הבצק בנייר אפייה, ממלאים בשעועית יבשה/חומוס או כל משקולת אחרת ואופים 15 דקות עד להתחלת ההזהבה. מוציאים מהתנור.
  4. מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה גסה.

    מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה גסה. צילום: שניר גואטה
    מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה גסה. צילום: שניר גואטה

  5. מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  6. מוסיפים את הגזר והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
  7. מוסיפים את הברוקולי, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
  8. מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הטופו חומוס, הטחינה והסויה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

    מעבירים את הירקות המוכנים לקערה ומוסיפים את הטופו המוגרר. צילום: שניר גואטה
    מעבירים את הירקות המוכנים לקערה ומוסיפים את הטופו המוגרר. צילום: שניר גואטה

  9. מעבירים את המילוי לתוך הקלתית החצי אפויה ומיישרים.
  10. מחזירים את התבנית לתנור ואופים עוד 20-15 דקות, או עד שהקיש זהוב ומוכן.

    אופים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה
    אופים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה

  11. מגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 308.1 קק״ל 2465.2 קק״ל
פחמימות 29.3 גרם 234.5 גרם
שומן 19.5 גרם 155.7 גרם
נתרן 464.7 מ״ג 3717.3 מ״ג
חלבון 3.9 גרם 31.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.6 גרם
שומן רווי 8.9 גרם 71.2 גרם
כולסטרול 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
סידן 19.3 מ״ג 154.7 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 148.3 מ״ג 1186.3 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody