קיש קישואים בצורת ספירלה של רחלי קרוט

המתכון ששבר את הרשת! רחלי קרוט אופה קיש קישואים בצורת ספירלה שמכינים ממש בקלות. תתכוננו לקצור מחמאות עם המאפה הכי שווה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  3. חותכים את הקישואים לרצועות דקות מאוד בעזרת מנדולינה או סכין חדה, ואותן חותכים לחצי לאורך (אם הפרוסות גבוהות מדי).
  4. מגרדים את הגבינה בפומפייה.
  5. מניחים את הבצק בתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. נפטרים מעודפי בצק. מחוררים את הבצק עם מזלג ומעבירים למקפיא לשעה.
  6. מכינים את הרויאל: בקערה בינונית מערבבים את כל רכיבי הרויאל.
  7. יוצקים חצי מכמות הרויאל על הבצק הקפוא ומסדרים את פרוסות הקישואים לצורת פרח צפוף. יוצקים מעל את הרויאל שנשאר.
  8. אופים במשך 45 דקות, או עד שהירקות והקיש מזהיבים. מצננים מעט ומגישים

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית בקוטר 24 או 26 ס"מ

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 592.7 קק״ל 4741.8 קק״ל
פחמימות 61.9 גרם 495.4 גרם
שומן 32.8 גרם 262.0 גרם
נתרן 1200.3 מ״ג 9602.7 מ״ג
חלבון 14.5 גרם 115.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרם
שומן רווי 16.7 גרם 133.4 גרם
כולסטרול 66.3 מ״ג 530.1 מ״ג
סידן 50.4 מ״ג 403.2 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 495.7 מ״ג 3965.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 6.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    מיל

    פספסתם את אחד המרכיבים העיקריים במנה הזו! איפה השמנת להקצפה 38% במלית הרויאל ??

      תמר שורצברד

      תודה רבה על ההערה! המתכון תוקן

      דורית

      בסרטון לא רואים את הפעם השניה בה מוזגים את הרויאל

      מערכת Foody

      לפעמים הסרטונים ערוכים בצורה שלא מראה בפירוט את כל השלבים כדי לקצר תהליכים. לכן ישנו המתכון הכתוב שמפורט עד הפרט האחרון 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody