קליינטה! צ’ילי קון קרנה עם בשר אסאדו בטורטייה על המנגל

טורטיות פריכות וצרובות על המנגל ממולאות בצ'ילי קון קרנה מבשר אסאדו - פיצוץ של טעמים פיקנטיים בפה ליום העצמאות ולא רק!
טורטיות פריכות וצרובות על המנגל ממולאות בצ'ילי קון קרנה מבשר אסאדו - פיצוץ של טעמים פיקנטיים בפה ליום העצמאות ולא רק!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.0 קק״ל 4608.0 קק״ל
    פחמימות 40.0 גרם 640.7 גרם
    שומן 8.4 גרם 133.7 גרם
    נתרן 859.4 מ״ג 13750.5 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 265.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 154.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 32.4 גרם
    כולסטרול 33.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 224.0 מ״ג 3584.2 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 64.3 מ״ג
    אשלגן 1180.0 מ״ג 18879.8 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 19.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.0 קק״ל 4608.0 קק״ל
    פחמימות 40.0 גרם 640.7 גרם
    שומן 8.4 גרם 133.7 גרם
    נתרן 859.4 מ״ג 13750.5 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 265.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 154.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 32.4 גרם
    כולסטרול 33.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 224.0 מ״ג 3584.2 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 64.3 מ״ג
    אשלגן 1180.0 מ״ג 18879.8 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 19.7 מ״ג
    סגור

צי’לי קון קרנה, הנזיד המקסיקני החריף והמוכר, בגרסה הכוללת בשר אסאדו רך בתוך טורטייה שניתן לצרוב על המנגל. מתכון מצוין ליום העצמאות, שיגוון לכם את שולחן החג ויספק את כל הנוכחים, בוודאות. יהיה אש!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'ילי קון קרנה


אופן הכנה

  1. מתחילים מבישול בשר האסאדו: שמים  את הבשר בסיר לחץ וממלאים במים עד קו הבשר, מוסיפים פלפל אנגלי ומבשלים במשך 40 דקות (במידה ואין סיר לחץ ניתן לבשל בסיר רגיל במשך שעתיים וחצי עד ריכוך).
  2. מוציאים את הבשר ומפוררים אותו.
  3. בסיר עמוק שמים את הבשר המפורק, הבצל, הגמבה, הגזר, הסלרי, פלפל הצ’ילי החריף, השעועית המבושלת, מחית השעועית, מחית סלסת הצ’יפוטלה, מחית הצ’יפוטלה, קופסת העגבניות והתבלינים.
  4. מוסיפים את הבירה וכוס מים, מכסים ומבשלים במשך 4 שעות על אש קטנה.
  5. מקררים את התערובת.
  6. שמים בכל טורטייה כף גדושה של תבשיל הצ’ילי קון קרנה וכוסברה בנדיבות.
  7. מגלגלים את הטורטיות משני הצדדים ומניחים בקופסה עד לצריבתן.
  8. מדליקים את המנגל וצורבים את הטורטיות מכל צד.
  9. חותכים כל טורטייה באמצע ומגישים עם ממרח גוואקמולי וסלסה.
צ'ילי קון קרנה 2
טורטיות ממולאות בצ’ילי קון קרנה. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קליינטה! צ’ילי קון קרנה עם בשר אסאדו בטורטייה על המנגל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות