קל ומהיר להכנה: סטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה

מחפשים ארוחה מהירה וקלה להכנה? קבלו מתכון מסעיר לסטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה מלא בטעמים עשירים וטעים בטירוף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את השמן ורצועות הבקר בסיר טיגון ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבשר מחליף את צבעו.
  2. מוסיפים את שני סוגי הבצל, השום והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את כל הירקות וכל התבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
  5. פותחים את המכסה, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
  6. מגישים על אורז לבן מבושל עם כמות הרוטב הרצויה.

    סטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה. צילום: שניא גוואטה
    סטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה. צילום: שניא גוואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 298.8 קק״ל 1195.3 קק״ל
פחמימות 14.2 גרם 56.7 גרם
שומן 21.0 גרם 84.1 גרם
נתרן 924.4 מ״ג 3697.7 מ״ג
חלבון 21.7 גרם 86.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרם
שומן רווי 9.0 גרם 36.1 גרם
כולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״ג
סידן 46.4 מ״ג 185.8 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
אשלגן 479.7 מ״ג 1918.6 מ״ג
אבץ 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody