
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
400 גרם אנטריקוטחתוך לרצועות דקות (כמו ביפ סטרוגנוף)
-
1 בצל בינוני
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
שן שוםפרוסות דק
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1/2 כוס שעועית ירוקה דקהחתוכה גס
-
1/2 כוס פטריות שמפיניוןחתוכות
-
1/2 כוס פלפל אדוםחתוך ולרצועות
-
1/2 כוס ברוקולי
-
500 מ"ל מים רותחיםאו ציר חם
-
6 כפות רוטב סויה
-
3 כפות רוטב טריאקי
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
הגשה
אופן הכנה
- שמים את השמן ורצועות הבקר בסיר טיגון ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבשר מחליף את צבעו.
- מוסיפים את שני סוגי הבצל, השום והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את כל הירקות וכל התבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
- פותחים את המכסה, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מגישים על אורז לבן מבושל עם כמות הרוטב הרצויה.
סטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה. צילום: שניא גוואטה
בשיתוף עם ברימאג
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
299.4
קק״ל
1197.5
קק״ל
פחמימות
14.1
גרם
56.6
גרם
שומן
21.0
גרם
83.9
גרם
נתרן
946.4
מ״ג
3785.5
מ״ג
חלבון
21.6
גרם
86.4
גרם
סיבים תזונתיים
1.2
גרם
4.7
גרם
שומן רווי
9.2
גרם
36.9
גרם
כולסטרול
74.0
מ״ג
296.0
מ״ג
סידן
46.7
מ״ג
186.9
מ״ג
ברזל
2.8
מ״ג
11.3
מ״ג
אשלגן
483.0
מ״ג
1932.1
מ״ג
אבץ
3.7
מ״ג
14.7
מ״ג
תגובות (0)