כל קציצה, מלמיליאן! קציצות דגים ברוטב פלפלים של תמרה אהרוני. גול!

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים קציצות דגים ברוטב פלפלים - מנה פשוטה להכנה ומאוד טעימה להגיש לארוחת צהריים או ערב כשרוצים לשבור את השגרה
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים קציצות דגים ברוטב פלפלים - מנה פשוטה להכנה ומאוד טעימה להגיש לארוחת צהריים או ערב כשרוצים לשבור את השגרה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    281
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.0 קק״ל 1124.1 קק״ל
    פחמימות 29.2 גרם 116.8 גרם
    שומן 2.5 גרם 10.1 גרם
    נתרן 1551.9 מ״ג 6207.8 מ״ג
    חלבון 34.4 גרם 137.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 77.4 מ״ג 309.6 מ״ג
    סידן 75.6 מ״ג 302.4 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 1136.6 מ״ג 4546.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    281
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.0 קק״ל 1124.1 קק״ל
    פחמימות 29.2 גרם 116.8 גרם
    שומן 2.5 גרם 10.1 גרם
    נתרן 1551.9 מ״ג 6207.8 מ״ג
    חלבון 34.4 גרם 137.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 77.4 מ״ג 309.6 מ״ג
    סידן 75.6 מ״ג 302.4 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 1136.6 מ״ג 4546.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לחתיכות גדולות. חותכים את הבצל הסגול גס. חותכים לפרוסות את הבצלים הלבנים והשום. חותכים גס את הפלפלים הקלויים.
  2. שמים במעבד מזון את הדג, הבצל, הצ’ילי, הכוסברה, מלח ופלפל וטוחנים לתערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים.
  4. צרים קציצות בגודל כדור גולף ומסדרים בתבנית. מניילנים ומעבירים לקירור של כ-10 דקות.
  5. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום כ-5-6 דקות.
  6. מוסיפים את הפלפלים הקלויים, מלח ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
  7. מוסיפים 1/2 כוס מים וטוחנים בתוך המחבת בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה.
  8. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-20 דקות. אם הרוטב לא מכסה את הכדורים אחרי 5 דקות של בישול, יש להפוך אותן.
  9. מגישים לצד אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כל קציצה, מלמיליאן! קציצות דגים ברוטב פלפלים של תמרה אהרוני. גול!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ‫רחל ירמיה‬‎

    טעים….😋. פעם ראשונה שהכנתי עפ”י המתכון הזה. את מבחן הטעם עבר הסיר בהצלחה. בטוח שאכין שוב. ממליצה.

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    חנה גלנצר

    שלום לכם אפשר לקבל בגרמים כמה זה 4 פילטים של דג.

      Avatar
      Foody Foody

      1 פילה דג = 150-200 גרם.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות