קציצות דגים בקארי עם דלעת וקישוא

אושר אידלמן מגלה לנו מתכון משגע של קציצות דגים בקארי שלמד מאחד הטבחים התאילנדיים במסעדה שבה עבד. רק מוסיפים ירקות שאוהבים ואוכלים בליווי אורז לבן
אושר אידלמן מגלה לנו מתכון משגע של קציצות דגים בקארי שלמד מאחד הטבחים התאילנדיים במסעדה שבה עבד. רק מוסיפים ירקות שאוהבים ואוכלים בליווי אורז לבן
  • אושר אידלמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    595
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 594.5 קק״ל 2378.0 קק״ל
    פחמימות 21.7 גרם 86.6 גרם
    שומן 33.1 גרם 132.5 גרם
    נתרן 1414.4 מ״ג 5657.6 מ״ג
    חלבון 59.7 גרם 238.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 90.7 גרם
    כולסטרול 197.5 מ״ג 790.0 מ״ג
    סידן 108.7 מ״ג 434.7 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 22.7 מ״ג
    אשלגן 2057.0 מ״ג 8227.9 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    595
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 594.5 קק״ל 2378.0 קק״ל
    פחמימות 21.7 גרם 86.6 גרם
    שומן 33.1 גרם 132.5 גרם
    נתרן 1414.4 מ״ג 5657.6 מ״ג
    חלבון 59.7 גרם 238.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 90.7 גרם
    כולסטרול 197.5 מ״ג 790.0 מ״ג
    סידן 108.7 מ״ג 434.7 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 22.7 מ״ג
    אשלגן 2057.0 מ״ג 8227.9 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור

את המתכון של קציצות דגים בקארי למדתי להכין משוטף כלים תאילנדי (או בשמו: נאטאוואט) במסעדה שעבדתי בה. הוא היה מכין אותה לפעמים לארוחת עובדים שמוגשת אחרי סרוויס הצהריים. זה תמיד היה טעים וחריף מדי, מהסוג ששורף אבל אי אפשר להפסיק. אז הנה הגרסה המתונה יותר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

קארי


אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לחתיכות גדולות. קוצצים דק את הבצל הירוק וקוצצים גס את הכוסברה.
  2. מעבירים את הדגים למעבד המזון יחד עם שאר רכיבי הקציצות וטוחנים בפולסים רק עד שהתערובת אחידה.
  3. מכינים את הירקות לתבשיל: חותכים את הבצל לקוביות. חוצים ופורסים את הקישואים. חותכים את הדלעת לקוביות.
  4. מחממים סיר סוטאז’, מוסיפים את הבצל ומתיזים את תרסיס השמן. מועכים מעט את גבעול הלמון גראס ומוסיפים אותו בשלמותו לסיר. מקפיצים מעט ומוסיפים את שאר הירקות.
  5. מוסיפים את שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה עדינה.
  6. משמנים מעט את הידיים ויוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג מתערובת הדגים. מוסיפים בזהירות לסיר.
  7. מבשלים כ-20 דקות ללא מכסה.
  8. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
  9. קוצצים את הכוסברה והקשיו ופורסים דק את הצ’ילי.
  10. מגישים עם האורז, הכוסברה, הקשיו והצ’ילי.

הערות

  • אפשר להשתמש בדגים לבנים כמו בורי, דניס, לברק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים בקארי עם דלעת וקישוא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות