קציצות הפתעה! קציצות עוף והודו עם פתיתים ברוטב עגבניות

חולמים על מנת קציצות עם אורז לצהריים? קבלו מתכון פשוט ומהיר להכנה, שכולם יטרפו באהבה ועל הדרך תנצלו גם את שאריות הפתיתים שבמקרר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

רוצים רעיון קליל לארוחת צהריים מעולה, מזינה ובצ’יק? נשארו לכם פתיתים, אורז או פסטה מאתמול?

ולא פחות חשוב: אם אהבתם והילדים אכלו, בפעם הבאה הכינו כמות כפולה והקפיאו!

הנה תראו את האלוף הפרטי שלי אוכל קציצות מלא הכף:

קציצות עוף והודו עם פתיתים (צילום: יעל טל)
קציצות עוף והודו עם פתיתים (צילום: יעל טל)

מצרכים

קציצות

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים בסיר את רוטב העגבניות, המים, המלח והסוכר ומחממים על להבה נמוכה עם מכסה.
  2. מכינים את הקציצות: מערבבים היטב בקערה (בעזרת הידיים) את הבשר, הבצל, תפוח האדמה, הפתיתים, הביצה, המלח, הפלפל והפפריקה.
  3. מכדררים את התערובת ומכניסים לסיר עם הרוטב.
  4. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים (עם מכסה) 40 דקות. מגישים עם אורז וסלט!

 

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 45.5 קק״ל 682.2 קק״ל
פחמימות 6.8 גרם 101.8 גרם
שומן 1.4 גרם 21.0 גרם
נתרן 345.2 מ״ג 5178.0 מ״ג
חלבון 1.5 גרם 22.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.1 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרם
כולסטרול 16.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 6.1 מ״ג 91.3 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 88.8 מ״ג 1332.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody