קציצות סלמון אפויות בצורת דג

רוצים להכין לילדים ולמשפחה מנה בריאה וטעימה? שי-לי ליפא מכינה קציצות סלמון אפויות בתנור בצורת דג שכל המשפחה תאהב, מזינות וללא רגשות אשם
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. טוחנים את פילה הסלמון במעבד מזון ומעבירים לקערה.
  3. מערבבים בקערה את החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה. לא להתפתות ולהוסיף עוד פירורי לחם. משהים כ-5 דקות עד להתייצבות התערובת.
  4. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 5 ס”מ. מכל כדור מעצבים קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.
  5. נועצים אפונה בכל “ראש” של הדג ליצירת עין.
  6. אופים בתנור החם 15-10 דקות עד שהדגים זהובים קלות (נזהרים לא לייבש).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 14 מנות
קלוריות 75.7 קק״ל 1059.3 קק״ל
פחמימות 3.4 גרם 47.6 גרם
שומן 2.1 גרם 29.3 גרם
נתרן 162.1 מ״ג 2270.1 מ״ג
חלבון 10.0 גרם 140.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרם
כולסטרול 21.1 מ״ג 295.0 מ״ג
סידן 5.2 מ״ג 73.3 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.9 מ״ג
אשלגן 191.8 מ״ג 2685.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody