קציצות סלמון עם סלט שעועית ירוקה של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מסירים את העור מהסלמון.
  2. קוצצים את הסלמון בעזרת סכין עד ליצירת תערובת פירורית. שמים בקערה.
  3. קוצצים דק במעבד מזון את בצלי השאלוט, פלפל הצ’ילי החריף, הג’ינג’ר, הבצל הירוק ועלי הכוסברה ומוסיפים לקערה.
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
  5. מבשלים את השעועית הירוקה.
  6. צרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים במחבת משומנת בתרסיס שמן זית משני הצדדים, עד שהקציצות מזהיבות.
  7. מכינים את הסלט: חותכים את השעועית למקטעים, קוצצים את השקדים הירוקים, שיני השום ובצלי השאלוט. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה.
  8. מגישים את קציצות הסלמון לצד סלט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 421.1 קק״ל 1684.5 קק״ל
פחמימות 10.0 גרם 40.2 גרם
שומן 27.4 גרם 109.7 גרם
נתרן 897.4 מ״ג 3589.5 מ״ג
חלבון 36.3 גרם 145.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.0 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 14.2 גרם
כולסטרול 73.8 מ״ג 295.0 מ״ג
סידן 66.4 מ״ג 265.8 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 818.6 מ״ג 3274.3 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody