קציצות סלמון עם סלט שעועית ירוקה של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    361
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.0 קק״ל 1444.1 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 48.4 גרם
    שומן 25.4 גרם 101.5 גרם
    נתרן 637.6 מ״ג 2550.5 מ״ג
    חלבון 29.1 גרם 116.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 190.1 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 225.1 מ״ג 900.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    361
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.0 קק״ל 1444.1 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 48.4 גרם
    שומן 25.4 גרם 101.5 גרם
    נתרן 637.6 מ״ג 2550.5 מ״ג
    חלבון 29.1 גרם 116.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 190.1 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 225.1 מ״ג 900.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מסירים את העור מהסלמון.
  2. על קרש חיתוך קוצצים את הסלמון בעזרת סכין עד ליצירת תערובת פירורית. שמים בקערה.
  3. קוצצים דק במעבד מזון את בצלי השאלוט, פלפל הצ’ילי החריף, הג’ינג’ר, הבצל הירוק ועלי הכוסברה ומוסיפים לקערה.
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
  5. בסיר בינוני מבשלים את השעועית הירוקה.
  6. צרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים במחבת משומנת בתרסיס שמן זית משני הצדדים, עד שהקציצות מזהיבות.
  7. מכינים את הסלט: חותכים את השעועית למקטעים, קוצצים את השקדים הירוקים, שיני השום ובצלי השאלוט. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה.
  8. מגישים את קציצות הסלמון לצד סלט בצלחות יפיפיות כאלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות סלמון עם סלט שעועית ירוקה של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      קורט מלח ופלפל, המתכון תוקן.

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון. בסעיף 6 לאופן ההכנה כתוב שמטגנים את הקציצות רק עם תרסיס שמן זית.

      Avatar
      מורן קון כץ

      למה הסרטון והמתכון הרשום באתר, שונים. לפי הסרטון הסלט מורכב גם על ידי בצלי שאלוט, בצל ירוק, חצי לימון סחוט ומעל גרידת לימון. למה אי אפשר שהכל יהיה רשום במתכון מראש?

      Avatar
      מערכת Foody

      הסרטון זהה לאופן ההכנה הרשום ומופיעים בו בצלי השאלוט והבצל הירוק. הלימון הסחוט שבסרטון הוא הצעת הגשה ולא חובה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות