קראמבל תפוחים חלומי ומהיר של רון יוחננוב
- רון יוחננוב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2218.7 קק״ל 2218.7 קק״לפחמימות 309.7 גרם 309.7 גרםשומן 100.5 גרם 100.5 גרםנתרן 793.8 מ״ג 793.8 מ״גחלבון 20.4 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.2 מ״ג 80.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 1056.1 מ״ג 1056.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2218.7 קק״ל 2218.7 קק״לפחמימות 309.7 גרם 309.7 גרםשומן 100.5 גרם 100.5 גרםנתרן 793.8 מ״ג 793.8 מ״גחלבון 20.4 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.2 מ״ג 80.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 1056.1 מ״ג 1056.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
קראמבל הוא פתרון נפלא לקינוח שלא דורש מיומנויות, זמן או מאמץ. כל אחד יכול להכין אותו בקלות, והיתרון הגדול שלו שאפשר להתאים אותו לעונות וחגים שונים. כך בראש השנה אפשר להכין בצ’יק קראמבל תפוחים מושלם שיסגור את הפינה של מתוק עם איזה כדור גלידה בצד.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2219 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת תפוחים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 כפית קליפת לימוןמגוררת, לא חובה
-
1/4 כפית קינמון טחוןלא חובה
-
1 כף סוכר לבןלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוחים לקוביות. מניחים את התפוחים ויתר המרכיבים של שכבת התפוחים בתבנית פיירקס ומערבבים.
- מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
- מפזרים את הקראמבל מעל התפוחים ואופים כ-25 דקות או להזהבה יפה.
- מגישים מיד (מומלץ עם כדור גלידה בצד).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוחים לקוביות. מניחים את התפוחים ויתר המרכיבים של שכבת התפוחים בתבנית פיירקס ומערבבים.
- מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
- מפזרים את הקראמבל מעל התפוחים ואופים כ-25 דקות או להזהבה יפה.
- מגישים מיד (מומלץ עם כדור גלידה בצד).
הכנתם את המתכון?
תגובות (21)
מאוד אוהבת את המתכונים שלך. הם קלים להכנה והתוצאה תמיד טובה. בבקשה, תשמיטו מהדף המיועד להדפסה פרסומות וכל מה שלא שייך ממש למתכון. זה רק מפריע ומבזבז דיו במדפסת.(מישהו קורא פרסומות כשמתכונן לבשל?!) תודה רבה מראש.שנזכה לעוד הרבה מתכונים מצויינים! תנו אפשרות גם לוותר על התמונה.
תודה רבה שרה, ובקשתך בבדיקה 🙂