רקע הנמל

שטרודל תפוחים מהיר ולוהט לחמם לכם את הלילות הקרים

מי לא אוהב עוגת תפוחים? בטח אם מדובר בשטרודל! קבלו מתכון מהיר וטעים בטירוף להכנת שטרודל תפוחים משגע. אל תשכחו להגיש עם גלידת וניל
מי לא אוהב עוגת תפוחים? בטח אם מדובר בשטרודל! קבלו מתכון מהיר וטעים בטירוף להכנת שטרודל תפוחים משגע. אל תשכחו להגיש עם גלידת וניל
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    2529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2528.5 קק״ל 2528.5 קק״ל
    פחמימות 255.3 גרם 255.3 גרם
    שומן 155.6 גרם 155.6 גרם
    נתרן 375.4 מ״ג 375.4 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 7.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.2 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 87.8 גרם 87.8 גרם
    כולסטרול 311.8 מ״ג 311.8 מ״ג
    סידן 77.1 מ״ג 77.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 905.8 מ״ג 905.8 מ״ג
    אבץ 349.3 מ״ג 349.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    2529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2528.5 קק״ל 2528.5 קק״ל
    פחמימות 255.3 גרם 255.3 גרם
    שומן 155.6 גרם 155.6 גרם
    נתרן 375.4 מ״ג 375.4 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 7.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.2 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 87.8 גרם 87.8 גרם
    כולסטרול 311.8 מ״ג 311.8 מ״ג
    סידן 77.1 מ״ג 77.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 905.8 מ״ג 905.8 מ״ג
    אבץ 349.3 מ״ג 349.3 מ״ג
    סגור

שטרודל תפוחים זה ז’אנר נפרד ואהוב במיוחד בתחום הנקרא עוגות תפוחים. מה שמייחד אותו זה כמות גדולה של מלית תפוחים מתוקה וארומטית עטופה בשכבות דקות של בצק פריך ומתפצפץ. קינוח פשוט להכנה ששווה לנסות!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


הברשה בטרם האפייה

קישוט


האופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מכינים את מלית התפוחים: קולפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות.
  3. מבשלים במחבת את כל מרכיבי המילוי, למעט הקורנפלור והשמנת, כ-5 דקות.
  4. מערבבים בקערה את הקורנפלור והשמנת, מוסיפים לסיר עם התפוחים ומבשלים כ-2 דקות עד שהמלית מסמיכה.

    שטרודל תפוחים מהיר1
    מוסיפים את הקורנפלור והשמנת לתערובת התפוחים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. מברישים דף פילו בחמאה, מניחים מעל דף נוסף, מברישים שוב בחמאה ומניחים מעל את הדף השלישי.
  6. מפזרים את המילוי על דפי הפילו ומגלגלים לשטרודל יפה.

    שטרודל תפוחים מהיר2
    מגלגלים את דפי הפילו והמילוי לשטרודל יפה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  7. מברישים את הגליל בחמאה ומפזרים מעט סוכר וקינמון.
  8. מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה הנמל.

    שטרודל תפוחים מהיר3
    שמים את שטרודל התפוחים בתבנית עם נייר אפייה לאינגליש קייק הנמל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  9. אופים כ-20 דקות להזהבה, מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר. מגישים עם שמנת מוקצפת או גלידת וניל.
שטרודל תפוחים מהיר5
שטרודל תפוחים מהיר וקראנצ’י. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות