שולחים את הילדים בסטייל לבית הספר עם קרואסון טונה מהיר

לא צריך לעבוד קשה כדי להכין קרואסונים, בצק שמרים עלים מוכן מראש, מילוי טונה מושלם עם לימון כבוש, מגישים עם סלט ירוק ויותר מזה לא צריך שום דבר!
לא צריך לעבוד קשה כדי להכין קרואסונים, בצק שמרים עלים מוכן מראש, מילוי טונה מושלם עם לימון כבוש, מגישים עם סלט ירוק ויותר מזה לא צריך שום דבר!
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.9 קק״ל 1358.5 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 80.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 75.5 גרם
    נתרן 119.2 מ״ג 2383.7 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 16.6 מ״ג 331.4 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 121.9 מ״ג 2438.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.9 קק״ל 1358.5 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 80.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 75.5 גרם
    נתרן 119.2 מ״ג 2383.7 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 16.6 מ״ג 331.4 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 121.9 מ״ג 2438.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי טונה

סלט ירוק


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את מילוי הטונה: בקערה מערבבים את הטונה יחד עם האריסה והלימון הכבוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. פורסים בצק שמרים מדופדף על משטח מעט מקומח, חותכים למשולשים גדולים ומורחים את מילוי הטונה על כל המשולש, מגלגלים מהצד הרחב לצד הצר יותר ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  4. מורחים בביצה ומכניסים לתנור החם לכ-20 דקות או עד שמשחים.

    קרואסון טונה וסלט ירוק. צילום: שניר גואטה
    קרואסון טונה וסלט ירוק. צילום: שניר גואטה

  5. מכינים את הסלט: חוצים משמשים לחצי וחותכים חסה בצורה גסה, מוסיפים לזה אשכולית אדומה מקולפת ופומלות, גרגרי רימון וקשיו מקורמל.
  6. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחצי לימון ו-2 כפות רכז רימונים.
  7. מגישים את הסלט לצד הקוראסונים! אפשר להגיש את הסלט בכוסות אישיות.

    סלט ירוק רענן. צילום: שניר גואטה
    סלט ירוק רענן. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שולחים את הילדים בסטייל לבית הספר עם קרואסון טונה מהיר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה(:

    Avatar
    שירית

    וואי מצויין. ההמלצה על הטחינה באמת מצויינת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות