קרם ברולה בטעם קוקוס

רוצים ללמוד איך מכינים קינוח פרווה משגע שכולם יתעלפו ממנו? מתכון מושלם של קרם ברולה בטעם קוקוס בלי טיפת מוצרי חלב. לא תאמינו כמה זה קל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות וממלאים תבנית תנור במים כך שיהיו בגובה 1 ס”מ.
  2. בסיר קטן שמים את קרם הקוקוס, הקוקוס הטחון, מחצית מכמות הסוכר ומקלות הווניל ומביאים לרתיחה.
  3. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר.
  4. כשהתערובת בסיר רותחת, יוצקים אותה בהדרגה ובאיטיות תוך טריפה מתמדת לקערת החלמונים.
  5. מוציאים את מקלות הווניל, מגרדים את גרגירי הווניל לתערובת בעזרת כפית ומערבבים.
  6. מחלקים את התערובת לכלי חרסינה לאפיית ברולה, מניחים בתבנית עם המים ואופים עד שהקרם מתייצב, כחצי שעה.
  7. שומרים במקרר עד להגשה.
  8. לפני ההגשה, מפזרים מעט סוכר חום על כל קרם ברולה ומבעירים בעזרת ברנר עד ליצירת שכבת סוכר קשיחה. מגישים.

מתכון: באדיבות רמי לוי

 

הערות

  • אפשר לקשט את הקינוח בפירות טריים או להוסיף גלידה בטעם שאוהבים להגשה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 470.0 קק״ל 3759.9 קק״ל
פחמימות 42.4 גרם 339.4 גרם
שומן 32.9 גרם 263.1 גרם
נתרן 32.6 מ״ג 260.7 מ״ג
חלבון 6.0 גרם 48.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרם
שומן רווי 26.2 גרם 209.5 גרם
כולסטרול 231.9 מ״ג 1855.4 מ״ג
סידן 52.8 מ״ג 422.0 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 20.8 מ״ג
אשלגן 346.9 מ״ג 2774.8 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    לינה

    איך זה בדיוק טבעוני ? 9 חלמונים L?

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון אינו טבעוני, אבל הוא בקטגוריית מתכוני פרווה היות שאין בו מוצרי חלב

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody